Θεοχάρους: Η έδρα ανήκει στην Αλληλεγγύη

Ως μια πρωτοφανή για τα κυπριακά δεδομένα απόφαση χαρακτήρισε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Ελένη Θεοχάρους την απόφαση του Εκλογοδικείου για ακύρωση της βουλευτικής έδρας του Γ.Παπαδόπουλου.

Η κ.Θεοχάρους μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ανέφερε ότι είναι σεβαστή η απόφαση του Εκλογοδικείου συμπληρώνοντας ότι υπάρχει ουσιαστικά νομικό κενό για την 1η μέχρι την 14η μέρα εκλογής.

Δείτε εδώ σχετικά: Ξεκαθαρίζει μέχρι Παρασκευή το ζήτημα Βουλευτή στη Λεμεσό

«Ενεργήσαμε βάσει γνωμάτευσης Γενικού Εισαγγελέα. Αν το εκλογοδικείο αποφάσισε

διαφορετικά θα πρέπει να βρεθεί μια λύση που να αφορά την 1η μέχρι την 14η μέρα εκλογών», ανέφερε.

Τα ποσοστά του κόμματος, βάσει και της συνεργασίας με τα υπόλοιπα κόμματα του Ενδιάμεσου, είναι υψηλά. «Χαρά μας που ξέρουμε ότι τα υπόλοιπα κόμματα θα μας στηρίξουν», είπε η κ.Θεοχάρους κληθείσα να απαντήσει στην εν λόγω τοποθέτηση.

«Το νομικό κενό αυτό το πληρώνει τώρα η Αλληλεγγύη, αλλά αύριο μπορεί να είναι κάποιο άλλο κόμμα. Ο λαός αποφάσισε η έδρα αυτή να ανήκει στην Αλληλεγγύη», είπε.

Σε μια άλλη αναφορά για το Κυπριακό, η κ.Θεοχάρους είπε ότι «Είτε Γενεύη είτε Νέα Υόρκη η διαδικασία θα συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο. Η συνάντηση σε Νέα Υόρκη θα δώσει έναυσμα για συνέχιση συνομιλιών. Η δήλωση του Έιντε για χωρίς όρους αποδοχή της συνέχισης από Τουρκία είναι ενδεικτική. Είναι η πολλοστή φορά που μας προκαλεί ο κ.Έιντε», υπογράμμισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα