Θέληση και πάθος για την υπέρβαση

Οι «κιτρινοπράσινοι» μετράνε αντίστροφα για τον αγώνα - πρόκληση με τη Σλόβαν στο Λίμπερετς.

Με την ίδια φιλοσοφία και χωρίς πολλά και μεγάλα λόγια ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ προετοιμάζει την ομάδα του για τον πολύ σημαντικό επαναληπτικό με τη Σλόβαν στο Λίμπερετς. Η ΑΕΚ αυτήν τη φορά θα έχει πιο πολλά πλεονεκτήματα παρά μειονεκτήματα. Θα ταξιδέψει στην Τσεχία χωρίς την πίεση που είχε στον πρώτο αγώνα. Πίεση η οποία δημιουργήθηκε ιδιαίτερα μετά τον αποκλεισμό της Σπαρτάκ. Οι «κιτρινοπράσινοι» πέτυχαν κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο μέσα στη

Μόσχα και ο ενθουσιασμός του κόσμου μεγάλωσε επικίνδυνα. Ο πήχης ανέβηκε και κάποιοι θεώρησαν τους ομίλους τελειωμένη υπόθεση. Δεν λέμε ότι υποτίμησαν τη Σλόβαν, αλλά σίγουρα δεν την αντιμετώπισαν όπως έπρεπε. Έλειψαν κάποια βασικά συστατικά του παιχνιδιού των «κιτρινοπράσινων», όπως η ηρεμία, η αυτοσυγκέντρωση και η υπομονή. Σίγουρα δεν ξεχάστηκαν και οι παίκτες του Ιντιάκεθ μπορούν να επανέλθουν. Κάποιες συγκυρίες έβαλαν και αυτές το χεράκι τους, όμως στην ΑΕΚ έμαθαν να μη βλέπουν πίσω, αλλά μπροστά. Το επόμενο παιχνίδι είναι ο επαναληπτικός με τη Σλόβαν στο Λίμπερετς και όλοι προετοιμάζονται για τη μεγάλη υπέρβαση. Άπαντες πιστεύουν ότι μπορούν να ανατρέψουν το 0-1 του πρώτου αγώνα. Αν λέγαμε ότι πριν από τον πρώτο αγώνα έπρεπε όλοι να τρέξουν πάρα πολύ και να υπερβάλουν εαυτόν, στο Λίμπερετς πρέπει να είναι αλάνθαστοι, κυρίως στην άμυνα.

Ατομικό ο Καταλά
Μειώθηκαν ακόμη περισσότερο οι πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί βασικός στον επαναληπτικό ο Νταβίντ Καταλά. Ο Ισπανός αμυντικός προπονήθηκε ατομικά και χθες και ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ άρχισε να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον έμπειρο Ισπανό αμυντικό. Το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε στο αρχικό σχήμα τον Μιντίκκη στη θέση του τιμωρημένου Ορτίθ, Μουρίγιο και Μόισοφ στο κέντρο της άμυνας και αριστερά τον Χαραλάμπους. Μεσοεπιθετικά δεν αναμένονται αλλαγές από τον Βάσκο τεχνικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα