«Θέλει τον Πρίντεζη στην Φενέρμπαχτσε ο Ομπράντοβιτς»

Το όνομα του Γιώργου Πρίντεζη συνδέεται με τα μεταγραφικά νέα της Φενέρμπαχτσε, καθώς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς φαίνεται να εξετάζει την περίπτωσή του, σε περίπτωση που ο Γιάν Βέσελι αποχωρήσει για το ΝΒΑ.

Η «Φενέρ» θέλει να κρατήσει οπωσδήποτε τους Γιάν Βέσελι και Έκπε Ούντοχ, με τον «Ζοτς», μάλιστα, να έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της ομάδας την άμεση ανανέωση του Τσέχου πάουερ φόργουορντ -

σέντερ. Ωστόσο, τόσο ο Βέσελι, όσο και ο Ούντοχ, περιμένουν να δουν αν θα έχουν προτάσεις από το ΝΒΑ και δεν αποκλείεται να αφήσουν την Κωνσταντινούπολη για τον «μαγικό κόσμο» μετά το φινάλε της σεζόν.

Έτσι, οι Τούρκοι δημοσιογράφοι έχουν αρχίσει ήδη να ετοιμάζουν την... επόμενη μέρα των φιναλίστ της Euroleague, σε περίπτωση που οι δύο παίκτες αποχωρήσουν για το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη. Σύμφωνα με τον Φερσού Γιαχαμπέγιογλου, που ασχολείται με μεταγραφικά ζητήματα και στο Twitter έχει περισσότερους από 10.000 ακόλουθους, η Φενέρμπαχτσε κοιτάζει για αντι-Βεσέλι και αντι-Ούντοχ τις περιπτώσεις των Γιώργου Πρίντεζη και Κόλτον Άιβερσον αντίστοιχα.

Η τουρκική ομάδα θέλει να κάνει δικό της... ό,τι καλύτερο κινείται στην αγορά και είναι απόλυτα λογικό να εξετάζει «ζεστά» και την περίπτωση του Έλληνα πάουερ φόργουορντ.

Ωστόσο, η πρόθεση των ανθρώπων των πρωταθλητών Ελλάδας να κρατήσουν τον «Πρι» στον Πειραιά είναι δεδομένη, την ώρα που και ο ίδιος ο παίκτης δεν παρουσιάζεται θετικός σε ενδεχόμενη μεταγραφή. Η υπόθεση γίνεται ακόμα δυσκολότερη αν συνυπολογίσει κανείς πως ο Πρίντεζης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακός και πως είναι απόλυτα ταυτισμένος με τους «ερυθρόλευκους».

Keywords
Τυχαία Θέματα