ΑΠΟΕΛ: Αναμένει τη σειρά του ο Βασίλης

Στον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του Βασίλης Παπαφώτης. Ο 21χρονος αρκετά υποσχόμενος μέσος απέρριψε την πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα για χάρη των γαλαζοκιτρίνων. Ο Παπαφώτης είπε «ναι» στο διετές συμβόλαιο που του προσφέρει η διοίκηση και τις επόμενες ημέρες αναμένεται το επίσημο φιρμάνι.

Οι συμμετοχές στην πρώτη ομάδα είναι ελάχιστες για τον Βασίλη και φυσικά δεν ήταν εκείνες που ανέμενε , όμως, δεν απογοητεύεται και ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να αναδείξει το ταλέντο του.

Επέλεξε

να μείνει στον Αρχάγγελο, όχι για να αγωνίζεται στην Εφηβική ομάδα ή να προπονείται με την Ανδρική, αλλά για να δουλέψει σκληρά και να πείσει τον Τόμας Κρίστιανσεν ότι μπορεί να προσφέρει.

Τα παραδείγματα του Πιέρου Σωτηρίου και του Αρτυματά, δυο ποδοσφαιριστών που άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά, φαίνεται να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Παπαφώτη.

Ο 21χρονος είδε δυο κύπριους ποδοσφαιριστές με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, να καθιερώνονται στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ και μάλιστα να προσφέρουν τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου.

Με τη λογική «οι καλοί ανταμείβονται» ο Παπαφώτης αποδέχθηκε την πρόταση των πρωταθλητών και αναμένει τη σειρά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα