Θέλει τον Νεϊμάρ στη Μάν. Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο!

Τη μεταγραφική... βόμβα του προσεχούς καλοκαιριού θέλει να «ρίξει» ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος επιθυμεί να πάρει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Νεϊμάρ.

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρεται σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «Sport», το οποίο υποστηρίζει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί σαν τρελός την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή από τη Μπαρτσελόνα.

Αναφέρεται, μάλιστα, χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος ο Μουρίνιο έχει κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή,

καθώς ο προπονητής των «κόκκινων διαβόιλων» πιστεύει ότι έχει τον τρόπο για να πείσει τον Νεϊμάρ να αφήσει τους «μπλαουγκράνα» και να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για μια τακτική την οποία έχει ακολουθήσει και στο παρελθόν ο Πορτογάλος, ο οποίος κάνει τις πρώτες επαφές με τον... στόχο του, πριν αναλάβουν τις διαπραγματεύσεις οι μάνατζερς και οι παράγοντες των συλλόγων.

Όπως φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί ο «Special Οne» σε συνεργάτες του, ο Νεϊμάρ είναι η ιδανική προσθήκη για τη Γιουνάιτεντ εν όψει της νέας σεζόν, καθώς θα δυναμώσει την επίθεση της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα