Απόλλων: Θέληση, πάθος και αποφασιστικότητα

Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα η προετοιμασία του Απόλλωνα για το ντέρμπι κορυφής με τον ΑΠΟΕΛ τη Δευτέρα. Σήμερα και αύριο ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας θα δοκιμάσει τα τελικά του πλάνα σχετικά με το πώς θα παρατάξει τον Απόλλωνα στον αγώνα όπου η νίκη είναι ο στόχος για να βρεθεί σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση. Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα περιμένει σήμερα να δει αν μπορεί να υπολογίζει στον Γκόμες, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του, γι' αυτό και προετοιμάζει τον Βασιλείου για να τον αντικαταστήσει. Επίσης, στη

σημερινή προπόνηση θα φανεί αν ο Παπουλής είναι εντελώς καλά και θα επιστρέψει στη διάθεση του προπονητή του.

Δεδομένες είναι οι απουσίες του Ρομπέρζ λόγω της αποβολής του την Τετάρτη και των τραυματιών Αγγελή και Μακρίδη. Πέραν του Βασιλείου, ο κ. Αυγουστή θα επιστρατεύσει τον Πελαγία για το κέντρο της άμυνας, ενώ αν δεν μπορέσει ο Παπουλής να βρεθεί στο αρχικό σχήμα υπάρχουν δύο σενάρια. Το ένα είναι να αγωνιστεί δεξί μπακ ο Σέρτζιο και στο φτερό ο Πέδρο (ό,τι έγινε με την Ομόνοια) και το άλλο να μείνει μπακ ο Πέδρο και να αγωνιστεί ο Μπεντόγια στο φτερό. Εννοείται ότι αν ο αρχηγός είναι έτοιμος τότε ο Πέδρο θα αγωνιστεί στην άμυνα. Άλλες αλλαγές δεν θα γίνουν, αφού ο Απόλλωνας είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση τους τελευταίους δύο μήνες.

Να τα εξαντλήσει όλα
Ο τεχνικός της ομάδας Σωφρόνης Αυγουστή, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, κάλεσε τον κόσμο να εξαντλήσει τα εισιτήρια, να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας και να έχει κόσμια συμπεριφορά. «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, ωστόσο, δεν θα είναι καθοριστικό για τη μετέπειτα εξέλιξη του πρωταθλήματος. Εμείς αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πετύχουμε μια ακόμη νίκη, για να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη και αποφασισμένοι να φτάσουν στο ζητούμενο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, όμως εμείς είμαστε ο Απόλλωνας και πρέπει να κερδίσουμε. Τώρα είναι η ώρα του κόσμου του Απόλλωνα. Εγώ, οι συνεργάτες μου και οι ποδοσφαιριστές μου θέλουμε να αισθανθούμε τη δύναμη της έδρας μας σ' ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι όλα τα εισιτήρια θα εξαντληθούν και ο Απολλωνίστας θα καταστεί ο δωδέκατος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Ταυτόχρονα, θα ήθελα εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας να ζητήσω όπως οι εκδηλώσεις σας είναι σε κόσμια πλαίσια, έτσι ώστε να μην απολέσουμε την έδρα μας στα επόμενα και πιο καθοριστικά παιχνίδια που ακολουθούν». Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις που έκανε ο Βραζιλιάνος άσος του Απόλλωνα Άλεξ Ντα Σίλβα.

Όπως ανακοίνωσε ο Απόλλωνας, το Apollon Official Store την Καθαρά Δευτέρα θα είναι κλειστό. Σήμερα θα είναι κανονικά ανοικτό για να εξυπηρετήσει τους φίλους της ομάδας που θα θελήσουν να προμηθευτούν εισιτήρια. Φυσικά τα ταμεία θα είναι ανοικτά τη Δευτέρα για όσους θελήσουν να προμηθευτούν τελευταία στιγμή το εισιτήριό τους. Στον Απόλλωνα περιμένουν ότι θα έχουν μια κατάμεστη Δυτική, που θα σπρώξει την ομάδα προς τον στόχο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα