Θέλει ποδαρικό με το δεξί

Τέλος τα ψέματα και τα φιλικά, αφού έφτασε η ώρα της αλήθειας. Η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται στο «da Noi - Αμμόχωστος Επιστροφή» την Ανόρθωση και στοχεύει στη νίκη, ώστε να κάνει ποδαρικό με το δεξί.

Οι «ερυθρόλευκοι» με τον Λιάσο Λουκά στον πάγκο προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα κράμα νέων και έμπειρων ποδοσφαιριστών, στοχεύοντας σε πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα. Δύσκολος ο στόχος, αλλά όχι ακατόρθωτος. Μέσα από τα φιλικά παιχνίδια, ο Κύπριος

τεχνικός προσπάθησε να μοντάρει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του με στόχο να παρουσιαστεί πανέτοιμη με την έναρξη των επίσημών της υποχρεώσεων. Αναμφίβολα αστέρι της Νέας Σαλαμίνας είναι ο Γκαστόν Σανγκόι, ο οποίος εάν βρεθεί στην ημέρα του μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ένας ποδοσφαιριστής που με την εμπειρία του μπορεί να κουμαντάρει την ομάδα αλλά και να δώσει αρκετές λύσεις στο σκοράρισμα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λιάσος Λουκά αναμένεται να αρχίσει το παιχνίδι με τους Βεσελόφσκι, Καρώ, Γκράσι, Βοσκανιάν, Μιντίκκη, Κορέα, Μανογιάν, Μπριτζίτο, Κάκκο, Σανγκόι και Μακρίεφ. Δεν θα προλάβουν την πρεμιέρα οι Νταμάχου, Κούσουλος και Ρόκε.
Ζητούμενο είναι, ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτήν τη νέα προσπάθεια που γίνεται και να μείνει δίπλα στην ομάδα, αρχής γενομένης από τον σημερινό αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα