Ξεκινά με όνειρα και φιλοδοξίες

«Το πρωτάθλημα αρχίζει κι η εξέδρα πλημμυρίζει, γίνεται χαμός σε κάθε γκολ», αναφέρει ο γνωστός στίχος τραγουδιού του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Παρόμοιες στιγμές θέλουν να ζήσουν και οι φίλοι της Ανόρθωσης. Θέλουν να δουν την ομάδα τους στη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά να πρωταγωνιστεί, να αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να επιστρέψει σε τίτλους. Αυτή είναι η απαίτηση του κόσμου.


Από την πλευρά της η διοίκηση Ανδρέα Παντελή, σε συνεργασία με τον Ισραηλινό προπονητή Ρόνι Λέβι, σε όλη τη διάρκεια της μετεγγραφικής περιόδου έδωσε μεγάλη «μάχη» στην προσπάθειά της να στελεχώσει

την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο. Αναγκαστικά προχώρησε σε αρκετές αλλαγές από τη στιγμή που ο στόχος είναι πρωταγωνιστικός. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι νέοι σε σχέση με τις ανταγωνίστριες ομάδες που έχουν διατηρήσει τον βασικό κορμό, με εξαίρεση την Ομόνοια.
Αυτό που θα επιδιώξει η Ανόρθωση στο φετινό πρωτάθλημα είναι να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο ικανοποιώντας τον κόσμο της, να έχει πρωταγωνιστική πορεία και να εξασφαλίσει μετά από χρόνια την έξοδό της στην Ευρώπη. Θα πρέπει να γίνει ξανά το «Αντώνης Παπαδόπουλος» έδρα όπως ήταν παλιά και το λέμε αυτό γιατί η Ανόρθωση στην περσινή χρονιά και σε σύγκριση με τις ομάδες του α' ομίλου είχε τις λιγότερες εντός έδρας νίκες.
Η αρχή γίνεται με τη Νέα Σαλαμίνα σήμερα εκτός έδρας. Η κάθε αρχή είναι και αγχωτική, είναι ιδιαίτερη. Οι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι θέλουν και θα επιδιώξουν να μπούνε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Όχι ότι αν έρθει αρνητικό αποτέλεσμα θα συμβεί το οτιδήποτε, αλλά ένα νικηφόρο ξεκίνημα δίνει άλλη ψυχολογία.
Φέτος έχει επιλογές
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Ρόνι Λέβι φέτος έχει επιλογές ποδοσφαιριστών. Δημιούργησε ένα σύνολο πάντα σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας που πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί. Επιπλέον βρίσκεται από την αρχή της χρονιάς στον πάγκο, προετοιμάζοντας τους ποδοσφαιριστές του με τον τρόπο και τη φιλοσοφία που θέλει.
Σήμερα, με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα μετρά απουσίες. Ο Ράγιος κουβαλά τιμωρία από την περσινή χρονιά. Ο Καρλίτος θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού, ενώ και ο Σισέ δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. Σαφώς αν τους είχε στη διάθεσή του θα παρουσίαζε μια διαφορετική Ανόρθωση στην πρεμιέρα.
Σήμερα αναμένεται να επιλέξει τον σχηματισμό 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Χαρούς. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μπανταλόφσκι και στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Πράνιτς. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Σίντελφελντ και Ντουγκλάο. Στη μεσαία γραμμή η τριάδα Βίκτορ, Σιβού και Οικονομίδης. Στα δυο «φτερά» της μεσαίας γραμμής ο Παλάνκα δεξιά και αριστερά ο Αμπτουλάγιεφ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Καμαρά.
Έχει ρόλο ο κόσμος
Ο φίλαθλος κόσμος της Ανόρθωσης είναι πληγωμένος και απογοητευμένος από τις συνεχείς κακές παρουσίες. Από την άλλη όμως οι φίλοι της ομάδας παραμένουν πιστοί και σε κάθε παιχνίδι προσπαθούν με κάθε τρόπο να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές. Αυτό θα πρέπει να συνεχίσουν να πράττουν και φέτος. Μακριά από ακρότητες και με μοναδικό γνώμονα το καλό της Ανόρθωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα