Θ.Αντωνίου: "Επένδυση ο Ιρένε, πολυετές συμβόλαιο" (ηχητικό)

Φιλοξενούμενος στο Ράδιο Πρώτο ήταν το μεσημέρι ο Θεόδωρος Αντωνίου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ μίλησε για το ξεκίνημα της ομάδας, για τον Σόουζα και τον Ιρένε που αναμένεται να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο.

«Οι στόχοι είναι ψηλοί και έτσι αρμόζει στην ΑΕΛ. Προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ομάδα στον καλύτερο δυνατό βαθμό και να έχουμε τις αντοχές για να πάμε μέχρι το τέλος σε Κύπρο και

Ευρώπη.

Κάποιοι απουσίαζαν με άδεια. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τόσους πολλούς διεθνείς. Σιγά σιγά τα παιδιά θα επιστρέψουν και ευελπιστούμε ότι στις 19 του μήνα στην πρώτη προπόνηση στη Γερμασόγεια θα είναι όλοι παρόντες».

Για τον Ιρένε
«Ελπίζουμε σε 2-3 ημέρες να είναι στην Κύπρο ο Ιρένε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να αρχίσει προπονήσεις.
Είναι έτοιμος ποδοσφαιριστής για να χρησιμοποιηθεί από τον κ. Μπαλταζάρ. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί επένδυση για την ΑΕΛ και θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο».

Για τον Σόουζα
«Θα τοποθετηθώ για τελευταία φορά. Η ΑΕΛ και ο ποδοσφαιριστής θα τα πουν στα δικαστήρια. Αναμένουμε την ημερομηνία που θα οριστεί από τη ΦΙΦΑ. Μέχρι τότε δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με την υπόθεση. Δεν έχουμε καμία προσέγγιση από οποιαδήποτε ομάδα για τον ποδοσφαιριστή. Ούτε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή προσέγγισε την ΑΕΛ».

Keywords
Τυχαία Θέματα