«Θα υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού»

Ο Γιάννης Αλαφούζος δείπνησε την Τετάρτη με τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού και τους ζήτησε την 2η θέση, καθώς πιστεύει ότι οι δικαστικές εξελίξεις θα φέρουν τιμωρία του Ολυμπιακού!

Μετά την προπόνηση της Πέμπτης οι παίκτες του Παναθηναϊκού ενημερώθηκαν, ύστερα από πρωτοβουλία του Τάκη Φύσσα και του Λεωνίδα Βόκολου, πως θα δειπνήσουν όλοι μαζί σε γνωστό εστιατόριο της Βούλας, με μία κίνηση που αποσκοπούσε

στην βελτίωση του κλίματος.

Ωστόσο η αρχή έγινε την Τετάρτη. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» o Γιάννης Αλαφούζος δείπνησε με την τετράδα των «πράσινων» αρχηγών προκειμένου να τους μιλήσει για την επόμενη ημέρα. Ζέκα, Μπεργκ, Λαγός και Κοτσόλης άκουσαν τον πρόεδρο του Τριφυλλιού να τους ζητάει το καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς περιμένει δικαστικές εξελίξεις που θα φέρουν τιμωρία στον Ολυμπιακό! Μεταξύ άλλων έγινε συζήτηση για τα οικονομικά του συλλόγου, με τον Αλαφούζο να είναι καθησυχαστικός για τις υποχρεώσεις που έχει η ομάδα προς τους ποδοσφαιριστές.

«Παρά τις τιμωρίες, πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει απ΄το χέρι μας για να βγούμε δεύτεροι στην κανονική περίοδο, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Διότι αναμένουμε σημαντικές εξελίξεις στα δικαστικά ζητήματα εντός της χρονιάς και περιμένω πως θα υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού για το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης. Αυτή τη φορά θα γίνουν πολλά πράγματα. Και βεβαίως πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.

Ενδιαφέρον είχε και η κουβέντα του Γιάννη Αλαφούζου με τον Μάρκους Μπεργκ, με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να διαβεβαιώνει τον Σουηδό για την βελτίωση της ομάδας και τον παίκτη να δείχνει την πίστη του στο Τριφύλλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα