«Θα πάμε να δώσουμε το καλύτερο» (βιντεο)

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά και από το αποτέλεσμα παρουσιάστηκε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τιμούρ Κετσπάγια.

Η πρώτη τοποθέτηση: «Πιστεύω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος και η νίκη μας είναι δίκαιη ανεξαρτήτως αν δόθηκε εύκολα ή όχι το πέναλτι. Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε ενόψει Σπάρτα. Ο αντίπαλος παίζει στην έδρα του και θα είναι δύσκολο, εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι. Θα πάμε εκεί να δώσουμε το καλύτερο. Έχουμε προβλήματα

αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτά. Είχαμε και σήμερα προβλήματα όμως μια χαρά τα καταφέραμε. Πήραμε το ζητούμενο»

Αν υπάρχουν επιστροφές ενόψει Σπάρτα: «Ελπίζουμε ότι κάποιοι παίκτες θα επιστρέψουν, δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα όμως είναι κάποιοι παίκτες που ελπίζω ότι θα είναι μαζί μας»

Για τον Στάθη Αλωνεύτη: «Είναι ευχάριστο. Δεν θέλω να πω εγώ για την αξία του, την έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα έχω ακόμα μια πολύ καλή και έμπειρη λύση. Σίγουρα θα χρειαστεί ακόμα λίγο χρόνο για να μπει φουλ»

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Άρη, τόνισε. «Είμαι δυο βδομάδες στην Κύπρο και είχα την τύχη να αντιμετωπίσω τις καλύτερες ομάδες. Ήξερα πως το ΑΠΟΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά προσπάθησα να παίξουμε ποδόσφαιρο όσο μπορούσαμε. Ακόμα και αν εκείνο το πέναλτι δόθηκε με ευκολία, δεν χάσαμε λόγω αυτού. Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ και τον προπονητή του. Τώρα έχω μάθει τους παίκτες και από τώρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως θέλω εγώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα