ΑΕΚ: Η πρώτη εντός έδρας νίκη είναι γεγονός

Η πρώτη εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ στη φετινή περίοδο αποτελεί γεγονός. Μπορεί οι τρείς βαθμοί να ήρθαν με το στενό 2-1 όμως σημασία έχει το τρίποντο και τίποτα περισσότερο.

Μάλιστα η νίκη των κιτρινοπράσινων προήλθε με γκολ από τα αποδυτήρια με δράστη τον Νικόλα Εγγλέζου στο 1ο μόλις λεπτό. Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια και δίκαια έφυγε με το χαμόγελο από το ΓΣΖ.

Η

πρώτη εντός έδρας νίκη δίνει στους ποδοσφαιριστές την απαιτούμενη ψυχολογία για να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και στη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η ΑΕΚ παραμένει και με το πέρας της 5ης Αγωνιστικής στην 1η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς και σίγουρα θα επιδιώξει να κρατηθεί εκεί όσο περισσότερο γίνεται. Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και ο Τόμας Κρίστιανσεν γνωρίζει πως και φέτος η ομάδα του διαθέτει το υλικό για να φτάσει ψηλά, όπως έκανε και την περσινή σεζόν.

Για μια ακόμη αγωνιστική φάνηκε ότι οι Λαρνακείς είναι ένα καλοκουρδισμένο σύνολο με ομοιογένεια το οποίο έχει τα φόντα να φτάσει με αξιώσεις στη διάκριση, που τόσο πολύ θέλουν όλοι στο οικοδόμημα της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα