Θα παίξει σημαντικό ρόλο

Το έκανε πριν λίγες μέρες , αλλα το έπραξε ουκ ολίγες φορές και οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ σε μεγάλες επιτυχίες. Η αναφορά μας φυσικά είναι στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που ειδικά στα ευρωπαϊκα παιχνίδια το Γ.Σ.Π είναι καμίνι.

Στην αναμέτρηση με την Βιτορούλ οι φίλοι της ομάδας έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την μεγάλη ανατροπή που οδήγησε την ομάδα του Γιώργου Δώνη στην πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ και τώρα ο στόχος είναι οι ομίλοι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ήδη

η τεχνική ηγεσια άρχισε την μελέτη της Σλάβιας Πράγας για το πρώτο ραντεβού στις 15 Αυγούστου στο Γ.Σ.Π. Στον ΑΠΟΕΛ ξέρουν πόσο σημαντικό είναι να εκμεταλευτούν την έδρα τους , ενόψει του επαναληπτικού στην Πράγα στις 23 του μήνα. Ο ΑΠΟΕΛ θα κληθεί να κάνει τεράστια προσπάθεια. Σίγουρα όμως σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια σημαντικό ρόλο θα παίξει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ , που αναμένεται να γεμίσει το Γ.Σ.Π και να δώσει την μεγάλη ώθηση στους ποδοσφαιριστές για να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους δίνει προβάδισμα πρόκρισης.

Οι ομίλοι του Τσάμπιονς Λίγκ είναι η πιο μεγάλη πρόκληση και ο ΑΠΟΕΛ θέλει και πρέπει να επιστρέψει. Η Σλάβια είναι καλή και υπολογίσιμη ομάδα, όχι όμως φόβητρο. Θα είναι ένα ντέρμπι που ο ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει να βγεί νικητής

Keywords
Τυχαία Θέματα