Θα γυρίσει τον κόσμο δωρεάν χάρη στο… ονοματεπώνυμο της!

Τουλάχιστον τυχερή μπορεί να χαρακτηριστεί η 23χρονη Ελίζαμπεθ Κουίν Γκάλαγκερ, η οποία θα κάνει τον γύρο του κόσμου δωρεάν χάρη στο ονοματεπώνυμο της.

Όλα, λοιπόν, ξεκίνησαν όταν ο 28χρονος Τζόρνταν Αξάνι από το Τορόντο αποφάσισε να χαρίσει ένα εισιτήριο για τον γύρο του κόσμου σε μια κοπέλα που θα είχε το ίδιο όνομα με την πρώην κοπέλα του. Έβαλε μάλιστα και αγγελίες, ώσπου τελικά βρήκε το σωστό πρόσωπο.Εκείνος μαζί με την πρώην του, είχαν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια

τον περασμένο Μάιο και μάλιστα τα είχαν βρει σε μεγάλη έκπτωση. Ωστόσο, η σχέση τους τελείωσε άδοξα και του έμειναν τα εισιτήρια. Και καθώς δεν ήθελε να πάνε χαμένα, αλλά δεν μπορούσε ούτε να τα μεταφέρει σε άλλο όνομα, λόγω της πολιτικής της εταιρείας, σκέφτηκε ότι αφού δεν απαιτείται η επίδειξη διαβατηρίου κατά το booking θα μπορούσε να αναζητήσει μια κοπέλα με το ίδιο όνομα για να χρησιμοποιήσει το εισιτήριο της πρώην του.

Όταν ανέβασε την προσφορά σε δημοφιλή site έλαβε χιλιάδες e-mail. Δεκαοχτώ γυναίκες λέγονταν Ελίζαμπεθ Γκάλαγκερ. Τελικά επέλεξε μια 23χρονη φοιτήτρια και υπάλληλο μερικής απασχόλησης από το Cole Harbor, της Νέας Σκοτίας.«Θα είναι ένα καθαρά πλατωνικό ταξίδι. Και θα είναι τέλεια», είπε ο 28χρονος.

Πάντως, εκείνη στην αρχή πίστευε ότι το να ταξιδέψει με έναν άγνωστο είναι τρέλα, όμως τελικά και αφού μίλησε μαζί του, πολλές ώρες αποφάσισε να πει το μεγάλο «ναι»!

«Σίγουρα ήταν λίγο τρομακτικό στην αρχή αλλά όταν του μίλησα κατάλαβα ότι δεν υπήρχε λόγος να φοβάμαι. Αντίθετα, ένιωσα φοβερά».

«Είναι κάτι τελείως φιλικό. Έχω σοβαρή σχέση και σχεδιάζουμε να αγοράσουμε σπίτι και σκύλο, άρα όχι δεν ψάχνω για κάτι άλλο», συμπλήρωσε και τόνισε πως έχει σοβαρή σχέση.Κάτι μας λέει ότι το αγόρι της δεν χάρηκε ιδιαίτερα με την «νίκη» της…

Πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα