Θα εκδράμετε προς Τρόοδος; Ενημερωθείτε για το οδικό δίκτυο

Ιδιαίτερη προσοχή συνιστά η αστυνομία, για όσους σκοπεύουν να εκδράμουν προς τις ορεινές περιοχές.

Σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση, ο δρόμος Προδρόμου - Τροόδους λόγω παγετού, είναι ανοικτός μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Μέχρι στιγμής η κατάσταση στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα.

Για τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στο οδικό δίκτυο, η Αστυνομία θα προβαίνει σε συνεχή ενημέρωση, με αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της, στη διεύθυνση www.police.gov.cy,

από τους λογαριασμούς της στο facebook και το Τwitter (twitter.com/Cyprus_Police), καθώς επίσης και από την εφαρμογή της για "έξυπνα" κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές ταμπλέτες.

Σχετικά ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, ενώ αρχικά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος, με ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει τη Δευτέρα μικρή πτώση, ενώ την Τρίτη αναμένεται μικρή άνοδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα