Τετραήμερη κράτηση σε 23χρονο από το Λιοπέτρι για ναρκωτικά

Διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον 23χρονου από το Λιοπέτρι για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, δηλαδή πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, με σκοπό την προμήθεια, διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες αργά το απόγευμα μέλη της ΥΚΑΝ ερεύνησαν με δικαστικό ένταλμα την οικία 23χρονου στο Λιοπέτρι, ο οποίος βρισκόταν στην αυλή της οικίας του να καπνίζει ένα χειροποίητο μισοκαπνισμένο

τσιγάρο.

Το τσιγάρο παραλήφθηκε από τα μέλη της ΥΚΑΝ και διαπιστώθηκε ότι περιείχε ποσότητα η πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης βάρους 0,5 γραμμαρίων. Στον ίδιο χώρο εντοπίστηκε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης βάρους 57,5 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης και ο 23χρονος συνελήφθηκε.

Παρόντες κατά την έρευνα ήταν ένας 25χρονος από τις Βρυσούλες και ένας 35χρονος από το Λιοπέτρι. Σε σωματικό έλεγχο που υποβλήθηκαν εντοπίστηκε στην κατοχή του 25χρονου ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Στο αυτοκίνητο του 35χρονου εντοπίστηκε ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.
Ο 24χρονος και ο 35χρονος αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα