Τέσσερεις ομάδες, δύο ντέρμπι, ένας κοινός στόχος…

Τέσσερεις ομάδες, δύο ντέρμπι, ένας κοινός στόχος… Με διαφορετική ψυχολογία η καθεμία τέσσερεις από τις μεγαλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος Cyta θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε δύο σημαντικά παιχνίδια, στα οποία όλες θέλουν πάση θυσία τη νίκη. Για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Μολονότι βρισκόμαστε μόλις στην 8η αγωνιστική τα εν λόγω παιχνίδια ενδεχομένως να έχουν κομβικό χαρακτήρα καθώς διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο ως προς την δυναμική

που θα αναπτύξουν οι ομάδες που θα καταφέρουν να τα κερδίσουν.

Οι δύο ομάδες που διεκδίκησαν μέχρι τέλους τα τελευταία πρωταθλήματα, ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ θα κονταροχτυπηθούν στην «ΑΕΚ Αρένα», τόσο για τους τρεις βαθμούς όσο και το γόητρο τους. Για τους πρωταθλητές ενδεχόμενη νίκη μέσα στο άντρο του αντιπάλου και δη μετά από ένα δύσκολο και κοπιαστικό ευρωπαϊκό παιχνίδι θα τους δώσει τεράστια δυναμική για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για την ΑΕΚ, μία νίκη επί του κατόχου του τίτλου, θα διώξει οριστικά τα σύννεφα που μαζεύτηκαν πριν από λίγες βδομάδες πάνω από την ομάδα.

Στο ΓΣΠ, διακυβεύονται ακόμη περισσότερα πράγματα, κυρίως για την γηπεδούχο ομάδα. Η νίκη για την Ομόνοια θεωρείται μονόδρομος μετά τα απανωτά ανεπιτυχή αποτελέσματα. Οι «πράσινοι» θέλουν να βάλουν τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο, και να κάνουν μία νέα αρχή προτού η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη.

Για την ΑΕΛ, οι όποιες γκρίνιες προέκυψαν μετά την ήττα από την Πάφο θα αυξηθούν σε περίπτωση νέας αποτυχίας και θα διασαλεύσουν την ηρεμία στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα