Τεσσάρα η ΑΕΚ ενόψει Σλόβαν

Η AEK κέρδισε με 4-0 το ΘΟΙ Λακατάμιας σε φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη στο ΓΣΖ.

Με δυο γκολ του Χαραλαμπίδη στο 34', 59' και απο ένα των Τρουγιόλς (72')-Εγγλέζου (80'). Η ομάδα της Λάρνακας έδειξε διάθεση και ενθουσιασμό ενόψει της αναμέτρησης με την Σλόβαν . Ο Ιντιάκεθ έδωσε χρόνο κυρίως σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν την απαιτούμενη συμμετοχή

στα ευρωπαϊκα παιχνίδια

Η περιγραφή του αγώνα:(απο την επισημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ)

1' Έναρξη της αναμέτρησης.
13' Πρώτη πολύ καλή στιγμή για την ομάδα μας. Ο Χαραλαμπίδης έκανε την ωραία ατομική προσπάθεια και το ψηλοκρεμμαστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω.
18' Μπαλιά του Εγγλέζου από αριστερά, γυριστή κεφαλιά του Laban, η μπάλα έξω.
27' Δοκάρι για την ομάδα μας.Ο Ιωάννου έκανε την παράλληλη πάσα, ο Εγγλέζου το μονοκόμματο σουτ, με την μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων.
34' ΓΚΟΛ για την ομάδα μας. Ο Χαραλαμπίδης συνδυάστηκε ωραία με τον Κωνσταντίνου και με πολύ καλό φαλτσαριστό σουτ πέτυχε το 1-0.
38' Μπαλιά του Ιωάννου, προβολή του Χαραλαμπίδη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
45' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
---------
46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.
59' ΓΚΟΛ για την ομάδα μας και πάλι με σκόρερ τον Χαραλαμπίδη, ο οποίος πήρε την μπάλα μετά την κάθετη μεταβίβαση του Εγγλέζου και πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
70' Δυνατό σουτ του Εγγλέζου η μπάλα έξω.
72' ΓΚΟΛ. 3-0 για την ομάδα μας με τον Tryols να σκοράρεινμε καρφωτή κεφαλιά μετά την μπαλιά του Ιωάννου.
80' ΓΚΟΛ. 4-0 για την ομάδα μας με τον Εγγλέζου να σκοράρει με δυνατό ξερό σουτ.
84' Σουτ από τον Αlves η μπάλα ελάχιστα έξω.
90' Τέλος της αναμέτρησης.

ΑΕΚ (Imanol Idiakez): Saizar, Truyols, Boljevic (46' Murillo, 72' Mojsov), Ιωάννου, Laban (79' Alves), Εγγλέζου, Κωνσταντίνου, Music, Χαραλάμπους (82' Κακουλλής), Χαραλαμπίδης, Μιντίκκης.

ΘΟΙ (GoranPetrkovski): Bukovski, Ματθαίου, Θεοφάνους, Καστάνας, Ζιουλή, Φοινίρης, Βασιλειάδης, Ιωαννίδης, Χαραλάμπους Δ, Ramos, Quintella.

Keywords
Τυχαία Θέματα