Τελικός Φούτσαλ: Δεν θα μεταδοθεί για…500 ευρώ

Σήμερα στις 20.00 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» διεξάγεται ο τελικός κυπέλλου Φούτσαλ μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης. Ενός αθλήματος που έχει τον δικό του φίλαθλο κόσμο και ο οποίος θέλει να παρακολουθήσει τον σημερινό τελικό θα πρέπει να παραβρεθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος- Ελευθερία». Αυτό γιατί δεν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη λόγω…500 ευρώ.

Ας πάρουμε όμως το θέμα από την αρχή. Στην χθεσινή διάσκεψη τύπου ενόψει του σημερινού τελικού, συζητήθηκε και το θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης. Η θέση της ΚΟΠ

ως διοργανώτρια αρχή ήταν ότι για να παραχωρηθούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα έπρεπε να λάβει το ποσό των 1.000 ευρώ, ποσό που στην συνέχεια θα δινόταν στα δυο σωματεία.

Τα δυο σωματεία πρότειναν όπως υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη χωρίς να έχουν οικονομικό όφελος ενώ κατέθεσαν και δεύτερη πρόταση η οποία προνοούσε την κάλυψη των εξόδων από τα ίδια τα σωματεία.
Ωστόσο η θέση της ΚΟΠ ωστόσο παρέμενε η ίδια ζητώντας 1.000 ευρώ για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Σήμερα το πρωϊ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ΚΟΠ ενημέρωσε τα δυο διαγωνιζόμενα σωματεία όπως πληρώσουν το ποσό των 500 ευρώ σε κανάλι που μεταδίδει αγώνες στο διαδίκτυο. Παρόλο αυτά φαίνεται ότι ούτε σήμερα δεν βρέθηκε η χρυσή τομή. Έτσι ο τελικός δεν θα μεταδοθεί εκτός αν αλλάξει κάτι τις τελευταίες ώρες.

Τα έσοδα πρώτα στην ΚΟΠ
Τα δυο διαγωνιζόμενα σωματεία εκτός από το γεγονός ότι ο ένας θα στεφθεί κυπελλούχος θα έχουν και οικονομικό κέρδος. Ωστόσο άξιο απορίας είναι το γεγονός ότι η ΚΟΠ ως διοργανώτρια αρχή είναι οικονομικά αμέτοχη στον σημερινό τελικό.

Αυτό γιατί. Τα δυο σωματεία πήραν από 800 εισιτήρια. Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρχει στο γήπεδο. Επομένως όσα δεν πούλησαν θα τα επιστρέψουν στην ΚΟΠ. Τα χρήματα από την πώληση των εισιτηρίων τα δυο σωματεία θα τα δώσουν στην ΚΟΠ. Με την σειρά της αυτή, αφού συγκεντρώσει όλα τα έσοδα από τον τελικό, θα κάνει την εκκαθάριση ( έξοδα διαιτησίας και άλλα) και ότι χρήματα μείνουν θα επιστραφούν στα σωματεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα