Τελικοί στο «Cyprus F2 Famagusta 2016 - $10,000»

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχές αντισφαιριστών από 20 χώρες ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο το επαγγελματικό πρωτάθλημα «Cyprus F2 Famagusta 2016», που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου. Το πρωτάθλημα μοιράζει χρηματικά βραβεία $10.000 στους νικητές και είναι το δεύτερο στη σειρά από τα τρία συνολικά που διεξάγονται στο νησί μας αυτό το διάστημα.

Ύστερα από πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, την Παρασκευή σχηματίστηκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών στο Μονό, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν το πρωί του Σαββάτου. Στον πρώτο ημιτελικό θα τεθούν αντιμέτωποι ο Αλεξάντρε Μουλέρ

από τη Γαλλία με τον Μάρκο Καλοβελώνη. Ο 19χρονος Γάλλος που είναι το Νο1 στο ταμπλό, βρίσκεται στην 373η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης, ενώ ο 22χρονος Καλοβελώνης (No3), γιος του παλαιού πρωταθλητή Ελλάδος Γιώργου Καλοβελώνη, από το 2014 αγωνίζεται με τα χρώματα της Ρωσίας, χώρα καταγωγής της μητέρας τους. Στον άλλο ημιτελικό θα τεθούν αντιμέτωποι ο Αυστριακός Λούκας Μίντλερ (No2) και ο Τσέχος Βιτ Κόπριβα (No4). Ο μεγάλος τελικός του Μονού θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και θα αρχίσει στις 10.00 το πρωί.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Διπλού εκεί όπου οι Αυστριακοί Λούκας Μίντλερ και Πασκάλ Μπρούνερ, νίκησαν τους Βρετανούς Όλιβερ Χάτσον και Κίλαν Όλκλεϊ με 2-0 (6-4, 6-2).

Χορηγοί του πρωταθλήματος είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, η Deloitte, η Τράπεζα Κύπρου, η RCB Bank, το ΑΓΡΟΣ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, το Ξενοδοχείο Πεύκος και η Babolat.

Keywords
Τυχαία Θέματα