Έκανε μήνυση στην ΟΥΕΦΑ για το χαμένο τελικό!

Ο Χοσέ Αντόνιο Καμπόν, φίλος και κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της Ατλέτικο Μαδρίτης, απαιτεί το συνολικό ποσό των 1.660 ευρώ από την UEFA. Πιο συγκεκριμένα, 160 για το εισιτήριο που προμηθεύτηκε για τον τελικό του Champions League και 1.500 για την "ηθική ζημιά" που προκλήθηκε από αυτόν.

Λόγω του γεγονότος ότι ο Σέρχιο Ράμος (λανθασμένα) δεν υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ στο γκολ

της Ρεάλ Μαδρίτης, ο φίλος των "Ροχιμπλάνκος" κατηγορεί την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για παραποίηση αποτελέσματος και κατ' επέκταση "ηθική ζημιά".

Όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο, οι ακριβείς κατηγορίες έχουν να κάνουν με "τη μη συμπερίληψη όλων των απαραίτητων μέσων προστασίας και προδιαγραφών για την τέλεση του αγώνα, αλλά και για την επιλογή ακατάλληλων ανθρώπων (σ.σ. ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ήταν διαιτητής του αγώνα) που δεν εκπλήρωσαν το καθήκον τους όπως απαιτούνταν".

"Απαιτούμε από το σύστημα να παρέχει τα τεχνικά μέσα που υπάρχουν και χρησιμοποιούνται ήδη σε άλλα αθλήματα. Αυτά τα κενά δημιουργούν πάντα βλάβες στους αδύναμους", δήλωσε ο Καμπόν στην AS.

Ο δικηγόρος του, Κάρλος Μέντεζ, μίλησε επίσης στο ίδιο ΜΜΕ, τονίζοντας: "Θα συμβεί. Δεν ξέρω πότε, αλλά θα συμβεί. Τα στάνταρ μπορούν και θα έπρεπε να είναι βελτιωμένα. Τα τεχνικά μέσα υπάρχουν, αλλά δεν είναι διαθέσιμα στο ποδόσφαιρο. Αν πας σινεμά και δεν υπάρχει ήχος, σου δίνουν πίσω τα λεφτά σου. Είναι το ίδιο πράγμα.

"Υπάρχει ένας κανονισμός που έχει παραβιαστεί. Είναι αμέλεια και όταν είσαι αμελής στη δουλειά σου, πληρώνεις τις συνέπειες. Γι' αυτό και απευθύνουμε την κατηγορία στον εργοδότη (UEFA) και στον υπάλληλό του (Κλάτενμπεργκ)".

Keywords
Τυχαία Θέματα