Τελικά τρώνε στο Survivor.. πριν από κάθε αγώνα; (vid)

Αποτελεί ίσως μια από τις ερωτήσεις που απασχολούν όλους τους φανατικούς του Survivor. Τρώνε και κάτι άλλο οι παίκτες εκτός απ αυτά που βλέπουμε; Στους δέκτες μας πάντως βλέπουμε τους παίκτες και των δυο ομάδων να παλεύουν με νύχια και με δόντια σε κάθε δοκιμασία προκειμένου να λάβουν το έπαθλο του φαγητού.

Να σημειωθεί ότι τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μαχητές λαμβάνουν κάθε εβδομάδα μικρές ποσότητες από προμήθειες. Καρύδες και λοιπά θαλασσινά που μπορούν από μόνοι τους να εξασφαλίσουν μπορούν να «εμπλουτίσουν»

το λιτό μενού της μέρας τους.

Καλεσμένη σε εκπομπή του ΣΚΑΙ ωστόσο η Δ/ντρια παραγωγής του σταθμού, Άλκηστις Μαραγκουδάκη μίλησε μεταξύ άλλων και για τα άλλα shows του σταθμού που σαρώνουν και δεν είναι άλλα από το αναμενόμενο X-Factor αλλά και το The Voice που ολοκληρώθηκε π

Όταν ρωτήθηκε αν οι παίκτες του Survivor τρώνε κάτι άλλο εκτός από αυτά που βλέπουμε στην οθόνη μας, είπε χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά τρώνε καλά, δηλαδή, τρώνε φρούτα και φυσικούς χυμούς πριν από κάθε αγώνα», εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής.ριν από λίγες εβδομάδες.

Δείτε επίσης: Survivor: «Μου έρχεται να τις πετάξω στη θάλασσα»

Keywords
Τυχαία Θέματα