Τελετή εγκαινίων της έκθεσης τέχνης “Re-tale-ing Easter”

Δημιουργοί της έκθεσης οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Frederick.

Το MYMALL LIMASSOL εγκαινίασε την έκθεση τέχνης με τίτλο“Re-tale-ing Easter”, κατά τη διάρκεια μικρής τελετής, που έγινε την Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016, στους χώρους του εμπορικού κέντρου.

Η έκθεση, που κοσμεί τον εσωτερικό χώρο του κέντρου τις τελευταίες βδομάδες, αποτελεί μια δουλειά των μαθητών της Σχολής Αρχιτεκτονικής, Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Frederick Λεμεσού μετά από πρωτοβουλία της ομάδας του MYMALL LIMASSOL να υποστηρίξει έμπρακτα τη ντόπια κοινωνία, δίνοντας προτεραιότητα στην επαγγελματική

και προσωπική ανάπτυξη των νέων.

Η κα Κατερίνα Συριοπούλου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ του MYMALL LIMASSOL, καλωσόρισε τους φιλοξενούμενους και συνεχάρη όλους όσους δούλεψαν για το έργο αυτό. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους μαθητές και την ομάδα του Πανεπιστημίου Frederick Λεμεσού για την αποδοχή της πρόκλησης να διακοσμήσουν πασχαλινά το ισόγειο και πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου.

Τη γενική ιδέα αλλά και την καλλιτεχνική προσέγγιση του έργου επεξήγησε ο Διευθυντής του Πανεπιστημίου Frederick Λεμεσού, κος Ανδρέας Παρασκευόπουλος, ο οποίος παράλληλα ευχαρίστησε το MYMALL για την πρωτοβουλία και υποστήριξη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη ξενάγηση των επισκεπτών στην έκθεση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μοναδικά εκθέματα.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 16 Μαΐου, κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας του εμπορικού κέντρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα