Τάσεις φυγής από Ντράξλερ

Ο Τζούλιαν Ντράξλερ θέλει να φύγει από τη Βόλφσμπουργκ και να συνεχίσει την καριέρα του σε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα. Ο 23χρονος διεθνής ακραίος επιθετικός θεωρείται ένα από τα «αστέρια» της νέας γενιάς του γερμανικού ποδοσφαίρου και βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών συλλόγων, μεταξύ αυτών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Αρσεναλ.

«Μετά τους αγώνες του Euro της Γαλλίας μίλησα

με τον προπονητή και τη διοίκηση με σκοπό να τους ενημερώσω για την επιθυμία να παίξω σε κάποια άλλη ομάδα», δήλωσε σχετικά σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Bild» ο διεθνής άσος, που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «λύκους» έως το 2020 και συμπλήρωσε: «Η απόφαση αυτή ελπίζω να γίνει σεβαστή από την ομάδα».

Η γερμανική ομάδα, πάντως, έχει ανακοινώσει πριν από δύο εβδομάδες, ότι δεν πρόκειται να μπει στη συζήτηση για την παραχώρηση του, αλλά τώρα τα δεδομένα αλλάζουν με την τοποθέτηση του διεθνή άσου. Ο Ντράξλερ «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής της Σάλκε και έγινε ο νεώτερος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που έκανε ντεμπούτο στην μπουντεσλίγκα, καθώς το 2011 ήταν 17 ετών και 117 ημερών.

Ο Ντράξλερ μετακινήθηκε τον περασμένο Αύγουστο από τη Σάλκε στους «λύκους» αντί περίπου 36 εκατ. ευρώ. Ετσι ο διεθνής άσος έγινε έτσι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Βόλφσμπουργκ, ξεπερνώντας αυτήν του Αντρέα Σίρλε από την Τσέλσι (32 εκατ. ευρώ). Ο «Ντραξ»αποτελεί «προϊόν» των τμημάτων υποδομής της Σάλκε και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα τον Ιανουάριο του 2011.

Έκτοτε κατέγραψε 171 συμμετοχές (σε όλες τις διοργανώσεις) και 30 γκολ με τη φανέλα των «βασιλικών μπλε», με τους οποίους κατέκτησε το κύπελλο και το σούπερ καπ Γερμανίας το 2011. Ήταν μέλος της εθνικής Γερμανίας που κατέκτησε τον τίτλο στο Μουντιάλ του 2014, αλλά συμμετείχε και στην αποστολή για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα