Τα βρήκαν προφορικά Ανόρθωση και Χαρτς (ραντεβού με ΄Άλβες)

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ίσμαελ Γκονσάλβες αποχαιρετά την Ανόρθωση και μετακομίζει στη Σκοτία για να φορέσει τη φανέλα της Χαρτς. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και σήμερα. Το θέμα έχει ως εξής. Η Χαρτς εμφανίστηκε με νέα βελτιωμένη οικονομική προφορική πρόταση. Αυτή είναι 200.000 ευρώ, ποσό που θα καταβληθεί χωρίς δόσεις. Την πρόταση αυτή την έκανε αποδεκτή η διοίκηση της Ανόρθωσης και αυτό που απομένει είναι η Χαρτς να στείλει γραπτώς την πρόταση της

στην Ανόρθωση.


Η προσπάθεια της Ανόρθωσης είναι από τη στιγμή που θα έρθει γραπτή πρόταση με τους οικονομικούς όρους που έχουν συμφωνηθεί προφορικώς, να παραμείνει ο Ίσμαελ Γκονσάλβες και στο παιχνίδι με τον Ερμή και μετά να φύγει, κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Στην Ανόρθωση πιστεύουν ότι το θέμα αυτό θα πρέπει να κλείσει σήμερα, έτσι ώστε να κινηθούν για νέες προσθήκες.

Ραντεβού με Άλβες
Τόσο η περίπτωση του Ρουμάνου Αντάλ όσο και η περίπτωση του Άλβες συνδυάζονται απόλυτα με τον Γκονσάλβες. Με τον Ρουμάνο επιθετικό έγινε ήδη συνάντηση, είναι πολύ κοντά οι δυο πλευρές, αλλά δεν έχει συμφωνηθεί το οτιδήποτε. Για τον Άλβες υπάρχει η πληροφορία ότι εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί ραντεβού. Ανόρθωση και ποδοσφαιριστής έχουν συμφωνήσει προφορικώς. Υπάρχει ένα ανοικτό θέμα μεταξύ της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης όμως. Η ΑΕΚ στις επαφές με την Ανόρθωση ζήτησε όπως στον μεταξύ τους αγώνα ο ποδοσφαιριστής να μην αγωνιστεί, κάτι που δεν δέχεται η Ανόρθωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα