Τα βρήκαν Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ για Κουτίνιο!

Σύμφωνα με τα καταλανικά Μέσα, αργά το βράδυ της Παρασκευής επήλθε συμφωνία μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Λίβερπουλ για τη μετακίνηση του Βραζιλιάνου άσου στο Καμπ Νου.

Φαίνεται πως πλέον απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal της μετακίνησης του Φιλίπε Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την καταλανική Sport, το βράδυ της Παρασκευής οι δύο

σύλλογοι φτάσανε σε καταρχήν συμφωνία για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου άσου!

Όπως αναφέρει η Sport, Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ δώσανε τα χέρια στα 160 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία τα 120 θα δοθούν μπροστά και τα άλλα 40 εκατομμύρια σε δόσεις. Όπως δηλαδή είχαν αποκαλύψει οι Times την Παρασκευή το πρωί.

Ο ίδιος ο Κουτίνιο έχει ήδη συμφωνήσει σε συμβόλαιο πέντε ετών με την Μπάρτσα και πλέον το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες του deal σχετικά με την καταβολή των δόσεων.

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες και δεν αποκλείεται μέσα στο σαββατοκύριακο να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις με τον Κουτίνιο να ετοιμάζει βαλίτσες για Βαρκελώνη, στο μεγάλο deal της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα