Τα συλλυπητήρια tweet διασήμων για τον χαμό του θρύλου Μ.Άλι

Τα πάνω-κάτω, έφερε στον χώρο της Showbiz, ο θάνατος, του Μοχάμεντ Άλι, μια από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού και για πολλούς ο Νο1 όλων των εποχών, στην πυγμαχία.

Τα θερμά τους συλλυπητήρια, εξέφρασαν διάσημες προσωπικότητες, μέσα από τις προσωπικές σελίδες τους, σε Facebook, instagram

και Τwitter. θέλοντας να δείξουν την συμπαράστασή τους, στην οικογένεια Άλι, καθώς και την μεγάλη εκτίμηση που έτρεφαν στο πρόσωπο του θρύλου της πυγμαχίας.

Δείτε μερικές αφιερώσεις, ηχηρών ονομάτων της βιομηχανίας του Hollywood, ξεκινώντας από τον Donald Trump, Mike Tyson, και καταλήγοντας στην Ανδριάνα Λίμα και Snoop Dog.

Τα 3 πράγματα που δεν ξέρετε για τον Μοχάμεντ Άλι

Το 2002, έσπασε για πρώτη φορά, και μοναδική μέχρι σήμερα, η παράδοση στο Walk of Fame, αφού το αστέρι του Muhammad Ali, τοποθετήθηκε σε έναν τοίχο του Kodak Theatre, αντί για το συνηθισμένο δάπεδο, μετά από αίτημα του θρυλικού πυγμάχου, ο οποίος δεν ήθελε να πατάνε οι πεζοί επάνω στο όνομά του.

Ένα ποδήλατο ήταν η αιτία που ξεκίνησε την καριέρα του.

Όταν ο 12χρονος Κάσιους Κλέι ανέφερε στην αστυνομία ότι του κλέψαν το ποδήλατο ορκίστηκε όταν αν πιάσει τον κλέφτη θα του "σπάσει τα μούτρα". Ο αστυνομικός υπηρεσίας που ήταν και ερασιτέχνης πυγμάχος του είπε ότι θα έπρεπε πρώτα να μάθει μποξ και τον πήρε στην προπόνηση μαζί του. Έξι εβδομάδες αργότερα θα κέρδιζε τον πρώτο του αγώνα.

Είχε Ιρλανδικές ρίζες

Ο προπάππους του Abe O'Grady, μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 1860 και παντρεύτηκε μια απελευθερωμένη, πρώην σκλάβα, και ένα από τα εγγόνια τους ήταν η μαμά του Άλι. Το 2009, μάλιστα αυτός πήγε στην Ιρλανδία και συνάντησε τους απόγονους της οικογένειας O'Grady.

Πηγή: Independent

Keywords
Τυχαία Θέματα