Τα Σκόπια παγκόσμιο κέντρο παραπληροφόρησης υπέρ Τραμπ

“Αυτά είναι η είδηση της χιλιετίας" αναφέρεται σε άρθρο του WorldPoliticus.com, το οποίο επικαλούμενο ανώνυμες πηγές του FBI, αναφέρει ότι η Χίλαρι Κλίντον το 2017 θα κατηγορηθεί για εγκλήματα σε σχέση με το σκάνδαλο των email.

“Οι προσευχές σας εισακούστηκαν,” γράφει στον τίτλο.

Για τους υποστηρικτές του Τραμπ, αυτό φαίνεται πως ήταν το ιδανικό. Όπως αναφέρει το buzzfeed.com που παρουσιάζει την είδηση, το εν λόγο γεγονός βοήθησε, ώστε η ανυπόστατη αυτή

ιστορία να γίνει πάνω από 140,000 φορές share με αντιδράσεις και σχόλια στο Facebook.

Στο μεταξύ, 6000 μίλια μακριά σε μια μικρή πόλη στα Σκόπια ένας νεαρός άντρας έβλεπε τα χρήματά του να ανεβαίνουν στον Google AdSense λογαριασμό του.

Το περασμένο έτος, η πόλη Veles στα Σκόπια με 45,000 κατοίκους βίωσε άνθηση στα διαδικτυακά με τουλάχιστον 140 αμερικάνικες ιστοσελίδες πολιτικής θεματολογίας.

Αυτές οι ιστοσελίδες έχουν αμερικάνικα ονόματα όπως WorldPoliticus.com, TrumpVision365.com, USConservativeToday.com, DonaldTrumpNews.co, και USADailyPolitics.com.

Σχεδόν όλες τους δημοσιεύουν επιθετικό περιεχόμενο υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ με στόχο τους συντηρητικούς και τους υποστηρικτές του Τραμπ στις ΗΠΑ.

Μάλιστα οι ίδιοι οι νεαροί Σκοπιανοί που «τρέχουν» τις σελίδες δεν νοιάζονται για τον Τραμπ. Απλά ικανοποιούν τις νέες οικονομικές ανάγκες... που έχουν προκύψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα