Τα προβλήματα των μελών του έθεσε το ΣΙΚΑΠ στον Σιζόπουλο

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου τέθηκαν σε σημερινή συνάντηση του ΣΙΚΑΠ με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο στην Πάφο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συναντήσεων του Συνδέσμου με τα πολιτικά κόμματα με σκοπό την άμεση προώθηση για επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΙΚΑΠ τα προβλήματα που τέθηκαν στον κ. Σιζόπουλο έχουν να κάνουν με

το εργατικό δυναμικό, την κατοχύρωση του επαγγέλματος, την άδεια ποτού και εκπομπή μουσικής, το θέμα της μονάδας (10%) , την εξαγορά χώρων στάθμευσης, αδειοδότηση Κέντρων Αναψυχής , τα ξενοδοχεία κλειστού τύπου, αλλά και θέματα γενικά ,για τον Δήμο Πάφου, όπως η απομάκρυνση πινακίδων και τεντών και η κατεδάφιση βοηθητικών χώρων.

Ο κ. Σιζόπουλος, προστίθεται στην ανακοίνωση, επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στα σοβαρά προβλήματα του ΣΙΚΑΠ και ιδιαίτερα για τη μη εξασφάλιση άδειας ποτού και άδειας εκπομπής μουσικής. Όπως αναφέρεται, ο κ. Σιζόπουλος δεσμεύτηκε να εξετάσει με το κόμμα του τα προβλήματα και να τα προωθήσει προς επίλυση στη Βουλή, ενώ ξεκίνησε από σήμερα τη διευθέτηση επαφών για να αναδείξει τα προβλήματα των κέντρων αναψυχής.

Στη συνάντηση με τον κ. Σιζόπουλο έλαβαν μέρος ο αναπληρωτής πρόεδρος ΣΙΚΑΠ Μάριος Θεοδοσίου, ο ταμίας Δημήτρης Καλλής, ο αντιπρόεδρος Σπύρος Γεωργίου, το μέλος του Συνδέσμου Αντώνης Χατζηκωστής και ο διευθυντής Πέτρος Κεχριώτης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα