Τα φαβορί είπαν αντίο στο 2016 με νίκη (videos)

Ακόμη ένας αγωνιστικός χρόνος μας φεύγει σε λίγες μέρες και όλες μας οι ομάδες θα ήθελαν να αποχαιρετήσουν το 2016 με νίκη. Σίγουρα δεν μπορεί να γίνει αυτό αλλά τα φαβορί της πρώτης αγωνιστικής ημέρας της 16ης αγωνιστικής το κατάφεραν.

Το πιο εύκολο πέρασμα από τα σημερινά φαβορί το είχε η ΑΕΚ. Η ομάδα του Ιδιάκεθ επισκέφθηκε την «έδρα» της το ΓΣΖ για να αντιμετωπίσει την πάντα υπολογίσιμη Καρμιώτισσα και το 0-3 λέει πολλά. Διαφορά δυναμικότητας, διαφορά ποιότητας

και διαφορά στόχων. Σοβαρή και πειθαρχημένη η ΑΕΚ δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλη της να ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

Στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ είχε περισσότερο το μυαλό του στην ξεκούραση που έρχεται ενόψει γιορτών παρά στο αγωνιστικό κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα. Οι ποδοσφαιριστές του Κριστιάνσεν δεν απειλήθηκαν από την αντίπαλο τους αλλά το 1-0 πάντα κρύβει κινδύνους τους οποίους όμως ξεπέρασαν και έκλεισαν μια χρονιά όνειρο με τον καλύτερο τρόπο. Τελευταίο παιχνίδι για τον Μάριο Σέρτζιο ήταν το σημερινό με την Νέα Σαλαμίνα.

Στο Τσίρειο ο Απόλλωνας είχε την υπεροχή είχε τα δοκάρια αλλά λίγο έλειψε να πληρώσει την αστοχία του. Αλλά στο ρόστερ όταν έχεις παίκτες ποιότητας όπως οι Παπουλής και Μάγκλιτσα (ήρθε από τον πάγκο), τότε τα γκολ θα έρθουν. Ο Ελλαδίτης αμυντικός πέτυχε το 10ου γκολ στην νίκη επί της ΑΕΖ με 2-1 και οδήγησε τον Απόλλωνα στην δεύτερη του σερί νίκη.

Στο Μακάρειο η Δόξα λίγο έλειψε να έχουμε και την έκπληξη πριν μας αποχαιρετήσει το 2016. Ο Κατελάρης όμως έβαλε τα πράγματα στην θέση τους για την Ομόνοια. Από τον πάγκο πέρασε στον αγώνα και χάρισε τους πράσινους μια νίκη την οποία θα θυμούνται αρκετό καιρό. Από το 1-0, σε 1-1, από το 2-1, σε 2-2 και στο τέλος 2-3 με τον νεαρό άσσο. Με αυτά τα δεδομένα έκλεισε το 2016 και η Ομόνοια.

Στο Τάσος Μάρκου Αναγέννηση και Ερμής μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Αν και ο Ερμής κρατούσε τη νίκη μέχρι το 80ο λεπτό η Δερύνεια αντέδρασε και αφού αρχικά στο 81ο λεπτό μείωσε σε 1-2 στο 84ο λεπτό ισοφάρισε σε 2-2, ψαρεύοντας τον ένα βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την σωτηρία της.

Keywords
Τυχαία Θέματα