Τα έπιναν, οδηγούσαν και τα έβαλαν και με Αστυνομικούς

Αντιμέτωποι με περιστατικό οδηγών… «ωρολογιακές βόμβες» ήρθαν σήμερα τα ξημερώματα τα μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Πάφου κατά τη διάρκεια ελέγχων οχημάτων.

Σε έλεγχο στις 2.45 τα ξημερώματα, σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, ηλικίας 28 και 32 ετών αντίστοιχα, τα οποία έφεραν τα σημεία και συμπτώματα της μέθης.

Σε ελέγχους αλκοόλης που τους έγιναν η ένδειξη στον οδηγό ήταν 56μg αντί 22μg, ενώ στον συνοδηγό ο οποίος άρχισε να αντιδρά και να φωνάζει (με αποτέλεσμα να συλληφθεί), η ένδειξη ήταν 81μg αντί 22μg.

Το πιο ανησυχητικό ήταν ο εντοπισμός μπουκαλιών μπίρας

στα πόδια τους, κατά την ανακοπή του οχήματός τους.

Με αφορμή και το σημερινό περιστατικό πρέπει όλοι να αντιληφθούμε, τονίζει η Αστυνομία, ότι αυτοκίνητα «ωρολογιακές βόμβες» και οδηγοί με τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στο οδικό δίκτυο και όσοι εντοπίζονται να διαπράττουν τα σοβαρά αυτά τροχαία αδικήματα θα αντιμετωπίζουν τις ποινές των υφιστάμενων νομοθεσιών.

Ως Αστυνομία τονίζουμε για άλλη μια φορά, ότι χρειάζεται οδική συνείδηση, παιδεία και σεβασμός προς όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα της ασφαλούς διακίνησης στους Κυπριακούς δρόμους.

Keywords
Τυχαία Θέματα