Τα είπαν Αναστασιάδης-Τσιπρας ενόψει επίσκεψης Νετανιάχου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αλέξη Τσίπρα.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Ελληνας Πρωθυπουργός συζήτησαν τις εξελίξεις στο Κυπριακό, την παρούσα κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, καθώς και περιφερειακά

και διεθνή ζητήματα ενόψει και της επίσκεψης του Πρωθυπουργού του Ισραήλ, αύριο στην Κύπρο.

Πρωτοφανή μέτρα ασφάλειας λαμβάνει η Κυπριακή αστυνομία για να υποδεχθεί αύριο τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου. Σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με διάφορες ξένες μυστικές υπηρεσίας βρίσκονται και τα μέλη της ΚΥΠ που έχουν ήδη υποδεχθεί στο νησί μέλη της Μοσάντ.

Τηλ επικοινωνία @AnastasiadesCY με @atsipras για Κυπριακό, ελληνική οικονομία κ περιφερειακά ζητήματα ενόψει κ της επίσκεψης του Π/Θ Ισραήλ

— Προεδρία της ΚΔ (@CYpresidency) July 27, 2015

Το επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας έχει προετοιμαστεί κατά τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες στο αρχηγείο αστυνομίας με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων τμημάτων και την εμπλοκή των Ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών.

Μέτρα θα ληφθούν από ξηράς, θαλάσσης και αέρος, με αιχμή του δόρατος τον ειδικό αντιτρομοκρατικό ουλαμό και το ελικόπτερο της αστυνομίας.

Πάνοπλα μέλη του ειδικού αντιτρομοκρατικού ουλαμού θα συνοδεύουν την πομπή με τον Βενιαμίν Νετανιάχου, σε όλες τις διακινήσεις του παρά το γεγονός ότι θα γίνονται με αλεξίσφαιρο όχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα