Τα εγκαίνια της ΑΕΚ ARENA (Φώτος)

>

Πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του ιδιόκτητου γηπέδου AEK ARENA. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης. Τον Αγιασμό θα τελέσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ.κ. Χρυσόστομος.

O πρόεδρος της ΑΕΚ Γιώργος Καραπατάκης τόνισε ότι το όνειρο έγινε

πραγματικότητα , μετά την μεγάλη συνεισφορά όλων. Η ομάδα τους δικαιώνει όλους με την παρουσία της τόνισε . Πίστεψαν στις δυνάμεις τους και προχώρησαν σε ενάμιση χρόνο στην ανέργεση του γηπέδου. Ευχαρίστησε θερμά την συνεισφορά του κόσμου της ΑΕΚ, αφού η ανταπόκριση ήταν συγκινητική.

Κάλεσε την στήριξη της πολιτείας στέλνοντας το μήνυμα στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για την δεύτερη φάση του γηπέδου(στέγαση κερκίδων και αποδυτηρίων και ότι άλλο για να γίνει κατηγορία ΟΥΕΦΑ 4)

O πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την στήριξη προς την ΑΕΚ! . Αφού ανακοίνωσε την έγκριση κονδυλίου ύψους 2 εκατομμυρίων ευρών, από το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο προορίζεται για την ΑΕΚ

Στον Πρόεδρο Αναστασιάδη δόθηκε αναμνηστικό δώρο μια φανέλα της ομάδας. ανέφερε ότι θα την βάλει δίπλα από αυτήν που του δώρισε το ΔΣ της Μπαρτσελόνα , όταν αγωνίστηκε με τον ΑΠΟΕΛ στο Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα