ΤEDx Universily of Nicosia με θέμα: «The Future is…»

«The Future is…», είναι το θέμα του ΤEDx University of Nicosia στις 21/11/15.

Ποιο είναι το μέλλον μιας χώρας, της πόλης, της φιλίας, της εκπαίδευσης; Πως θα είναι η ζωή με ρομπότ; Ποιο είναι το μέλλον της μόδας, της αρχιτεκτονικής του πολέμου; Το #TEDx φτάνει στην πρωτεύουσα, στο TEDx University of Nicosia που γίνεται ο πυρήνας των νέων ιδεών στη Λευκωσία. Διοργανώνεται στις 21 Νοεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, με θέμα «The Future

is…» και φέρνει στη σκηνή του περισσότερους από 20 ομιλητές και μουσικούς που μοιράζονται μαζί μας τις εξελίξεις που μας περιμένουν στο άμεσο μέλλον.

Στο #TEDxUNIC οι συμμετέχοντες θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία TED που θα ανοίξει τους ορίζοντές τους, θα ακούσουν περισσότερους από 20 ομιλητές και μουσικούς, θα πάρουν την τσαντούλα TEDx με όλα τα αναμνηστικά δώρα της εκδήλωσης καθώς και θα θα απολαύσουν τις παράλληλες δραστηριότητες και το ολοήμερο catering.

Τα εισιτήρια του TEDxUnic είναι διαθέσιμα σε τιμές early bird και ήδη άρχισαν να εξαντλούνται. Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.tedxunic.com μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν άμεσα το εισιτήριό τους και να βρουν πληροφορίες σχετικά με το θέμα, την ομάδα και τους ομιλητές.

Keywords
Τυχαία Θέματα