Τ. Κάανεν: «Δεν περίμενα να συμβεί αυτό» (βιντεο)

Αιχμές κατά της διαιτησίας άφησε ο προπονητής του Απόλλωνα Τον Κάανεν μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Παράλληλα ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε για ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για την ομάδα του ωστόσο θα πρέπει οι παίκτες του να σηκώσουν άμεσα κεφάλι.

Οι δηλώσεις του Ολλανδού:

«Είναι ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα, μετά από μια εβδομάδα που δουλέψαμε σκληρά. Δεν περίμενα να συμβεί αυτό που συνέβη. Ξέρω ότι παίζαμε με μια ομάδα που της αρέσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και προσπαθήσαμε

να κάνουμε το ίδιο στο πρώτο μέρος. Δεν νομίζω να ήταν ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Κάτι φαινόταν ότι πάει λάθος. Θα βγάλω τα συμπεράσματά μου όταν θα δω το βίντεο, αλλά κάτι έχω ακούσει. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αλλά τα γεγονότα είναι γεγονότα. Το πρώτο γκολ δεν ήταν πλάγιο άουτ για την ΑΕΚ, αλλά για εμάς. Ασφαλώς δεν πρέπει να μιλάμε για διαιτητές, αλλά το γκολ που ακυρώθηκε άμα καλυπτόταν ο παίκτης δύο μέτρα τι μπορούμε να πούμε. Προσπαθήσαμε μετά την αποβολή να κάνουμε κάτι με δεύτερο επιθετικό. Χρειαζόμαστε τύχη στις δύο ευκαιρίες του Φώτη. Το ΑΠΟΕΛ επέστρεψε πάλι στο παιχνίδι κερδίζοντας στο τελευταίο λεπτό με 3-2. Είμαστε απογοητευμένοι. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και θα κάνω τα πάντα για να σπρώξουμε την ομάδα προς τα πάνω. Σαν άνθρωπος ποτέ δεν τα παρατάω και θα προσπαθήσω να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αλλά σίγουρα υπάρχουν γεγονότα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα