Συννεφιασμένος ο καιρός το επόμενο τριήμερο

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια, και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα υπάρχουν περίοδοι με αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, αλλά και διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί

ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος, με μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην ατμόσφαιρα θα εξακολουθήσει να παρατηρείται σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα