Συννεφιά με μεμονωμένες βροχές ο καιρός σήμερα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.

Σήμερα θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και διαστήματα με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί παντού κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ,

ενώ σε καταιγίδα δυνατό να ενισχύονται στα 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά ταραγμένη, αλλά το απόγευμα θα καταστεί λίγο ταραγμένη, στα νότια και τα ανατολικά και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και τα βόρεια και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, το Σάββατο και μικρή περαιτέρω άνοδο μέχρι τη ∆ευτέρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα