Συνελήφθη γιατρός ‘μαϊμού’ για θεραπείες καλλωπισμού (pic)

Σοβαρή υπόθεση εναντίον γιατρού «μαϊμού» διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 42χρονος Ελληνοκύπριος ο οποίος παρουσιαζόταν ως Δερματολόγος στη Λεμεσό, συνελήφθη πριν από λίγο καθώς η Αστυνομία του είχε στήσει παγίδα.

Όπως πληροφορείται το Sigmalive ο γιατρός παρουσιαζόταν ως ειδικός δερματολόγος

και διενεργούσε χωρίς τις απαραίτητες άδειες θεραπείες καλλωπισμού σε γυναίκες που αποτείνονται κοντά του. Οι πληροφορίες αυτές έφτασαν στην Αστυνομία και μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού έθεσαν εδώ και μέρες υπό παρακολούθηση τον 42χρονο Ελληνοκύπριο ο οποίος παρουσιαζόταν ως γιατρός και συγκεκριμένα το υποστατικό το οποίο λειτουργούσε ως ιατρείο.

Επιπλέον, σήμερα το πρωί επισκέφτηκε το ιατρείο υπό κάλυψη αστυνομικός αφού έκλεισε το απαραίτητο ραντεβού με τον γιατρό «μαϊμού», με σκοπό να κάνει θεραπεία μπότοξ. Όταν ο γιατρός την δέχτηκε και πήγε να προχωρήσει με τη θεραπεία μπότοξ, η Αστυνομικός αποκάλυψε την ταυτότητα της και του πέρασε χειροπέδες.

Έπειτα, η Αστυνομία προσχώρησε σε έρευνες στο ‘ιατρείο’ όπου εντοπίστηκαν κούτες με διάφορα σκευάσματα τα οποία φαίνεται ο ύποπτος να παρέλαβε από το εξωτερικό και τα οποία παραλήφθηκαν για εξετάσεις. Μεταξύ αυτών εντοπίστηκαν σύριγγες, φιαλίδια με υαλουρονικό οξύ και ξυλοκαϊνη. Εντοπίστηκαν επίσης και διάφορα πιστοποιητικά τα οποία εικάζεται ότι είναι πλαστά και τα οποία επίσης παραλήφθηκαν στα πλαίσια των ερευνών για την υπόθεση.

Επιπλέον όπως ανέφερε η Αστυνομία ο 42χρονος δεν είναι γραμμένος στον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα