Βιολειτουργικά ελληνικά γιαούρτια από Χαραλαμπίδη Κρίστη

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης εξασφάλισε τη διάθεση των καινοτόμωνβιολειτουργικών ελληνικών στραγγιστών γιαουρτιών,για την κυπριακή αγορά.

ToYoguDiet 2% και το YoguMix της startupLongevityDietFoods, έχουν ήδη διακριθεί σε διεθνές επίπεδο για την καινοτομία και την ανώτερη γεύση τους.

YoguDiet 2%:Πρόκειται για έναhighproteinαυθεντικό́ ελληνικό́στραγγιστό́γιαούρτι με 6.5 φορές πιο έντονη αντιοξειδωτική δράση και 2% λιπαρά́ με πολυφαινόλεςσταφυλιού́, ενεργοποιεί το μεταβολισμό μας, αναπληρώνει τη χαμένη ενέργεια μετά την άσκηση

και αναζωογονεί το δέρμα, δίνοντας μια υγιή λάμψη.
Το YoguDiet προσφέρει όλα τα οφέλη του παραδοσιακού ελληνικού γιαουρτιού, με το γάλα της ημέρας από τις τοπικές ελληνικές φάρμες μας, χωρίς συντηρητικά και υποκατάστατα, ο φυσικός τρόπος για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα, την επιτάχυνση της αποκατάστασης μετά την άσκηση και να προσφέρει ενέργεια και ευεξία στο καθημερινό σας διατροφολόγιο.

YoguMix: Μια νέα πλούσια γεύση αναμειγνύοντας τα οφέλη του αγελαδινού και πρόβιου γάλακτος σε συνδυασμό με τα οφέλη των πολυφαινόλων από σταφύλι.

Το YoguDiet 2% της Longevity Diet foodsβραβεύτηκε ως το Καλύτερο Γιαούρτι του 2016, από τα World Dairy Innovation Awards που έγιναν πέρσι τον Ιούλιο στο Λονδίνο. Παράλληλα, διακρίθηκε για την υπέροχη γεύση του, με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης, στον διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας iTQi (International Taste &Quality institute) μια μοναδική αναγνώριση της ποιότητας, γεύσης και υφής των προϊόντων βασισμένη στην κρίση 140 μεγάλων Chefs και Γευσιγνωστών. Επίσης, είναι finalist στα φετινά Pentawards, αναγνωρισμένα ως ο πιο διάσημος παγκόσμιος διαγωνισμός αποκλειστικά αφιερωμένος στον σχεδιασμό συσκευασίας που θα γίνουν στην Βαρκελώνη τον Σεπτέμβριο. Τέλος είναι hot trend στη κατηγορία Packaging και Healthy Dairy και άλλες κατηγορίεςεπί ένα χρόνο στο TrendHunter.com την μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη κοινότητα τάσεων στον κόσμο.

Τα προϊόντα της LongevityDietFoods θα τα βρείτε από 28 Αυγούστου αποκλειστικά στα Άλφα Μέγα supermarket!

Σχετικά με την ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ

Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ είναι η μεγαλύτερη πρωτοποριακή εταιρεία παραγωγής και διανομής τροφίμων, με διεθνή συστήματα ποιότητας, η οποία διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας στους καταναλωτές.

Η ποιότητα ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη, με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 40 χώρες, αποτελώντας, αναμφισβήτητα, την μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου.

Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο: στο http://charalambideschristis.com.cy/ ή επικοινωνώντας με τον Κωνσταντίνο Διάκου στο 22258200.

#CharalambidesChristis#ToKaliteroMas

ΣχετικάμετηνLongevityDietFoods

Η LongevityDietFoods, είναι μια ελληνική εταιρεία βιοτεχνολογίας που αν και startup έχει διακριθεί ήδη σε πολλαπλές διεθνής και τοπικές διοργανώσεις. Βασισμένη στις αξίες της μεσογειακής διατροφής η οποία έχει ως στόχο της να προσφέρει μια νέα σειρά καινοτόμων γαλακτοκομικών προϊόντων που θα βελτιώσουν τις συνθήκες για μακροζωία καλύπτοντας παράλληλα όλες τις διατροφικές απαιτήσεις του ανθρώπινου οργανισμού. Η LongevityDietFoods, αναπτύσσει μια νέα γενιά γευστικών και πάνω απ’ όλα φυσικών προϊόντων διατροφής με βιο-λειτουργικές* ιδιότητες, οι οποίες πληρούν τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

*Βιολειτουργικά προϊόντα: Έχουν εξαιρετικά ευεργετική δράση στον οργανισμό καθώς μπορούν να δράσουν προληπτικά, σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις και θεραπευτικά, για την διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού.

Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο: http://longevitydiet.life/el/

Keywords
Τυχαία Θέματα