Συνελήφθη 27χρονη για κλοπή σε κατοικία στην Αθηένου

Γυναίκα ηλικίας 27 χρόνων, συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτη για υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού 800 περίπου ευρώ και ενός tablet αξίας 200 ευρώ, από την κατοικία όπου εργαζόταν στην Αθηένου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 29 Απριλίου καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου από γυναίκα από την Αθηένου, ότι η οικιακή της βοηθός, ηλικίας 27 χρόνων από τη Σρι Λάνκα, εγκατέλειψε το χώρο εργασίας

της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 27χρονη με τα προσωπικά της αντικείμενα έκλεψε και το χρηματικό ποσό των 800 περίπου ευρώ σε μετρητά και ένα tablet αξίας 200 ευρώ. Τα χρήματα βρίσκονταν σε φακελάκια και ήταν αποτέλεσμα δώρων από τα γενέθλια και τη βάφτιση του γιου της παραπονούμενης.

Τα φακελάκια βρίσκονταν φυλαγμένα στο κομοδίνο του υπνοδωματίου του παιδιού. Δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη για τα κλαπέντα.

Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα στην οικία όπου διέμενε η 27χρονη στη Λακατάμια χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτη. Ανακρινόμενη η κοπέλα αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Η 27χρονη συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα