Συνεχίζονται οι βολές των κομμάτων κατά Αναστασιάδη

Ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο οι τόνοι με αφορμή τις πρόσφατες αναφορές του προέδρου Αναστασιάδη για την ΑΟΖ.

Οι δηλώσεις των επιτελείων και οι εκατέρωθεν βολές κυριάρχησαν στην προεκλογική κίνηση της ημέρας.

Νικόλας Παπαδόπουλος και συνεργαζόμενα κόμματα επανήλθαν σήμερα κατά του προέδρου Αναστασιάδη με σκληρή γλώσσα, ενώ ο ΓΓ του ΑΚΕΛ άσκησε εντονότατη κριτική.

Από την πλευρά του ο Στάυρος Μαλάς ανέφερε ότι μετά τις

επικίνδυνες δηλώσεις του απερχόμενου προέδρου για την ΑΟΖ της «παράνομης οντότητας» η κυβέρνηση Αναστασιάδη δια του ΥΠΕΞ, Γ.Κασουλίδη δηλώνει ότι θα καταθέσει συντεταγμένες για την ΑΟΖ. Κατανοούν οι πολίτες τον ξεκάθαρα προεκλογικό χαρακτήρα αυτής της κίνησης. Σημείο αναφοράς δε είναι και η τοποθέτηση Κασουλίδη ότι θα αποφασιστεί ποτέ αυτό θα γίνει ανάλογα με τις Τουρκικές προκλήσεις; Ποια η ουσία μιας τέτοιας εξαγγελίας πρόθεσης αυτή τη στιγμή, αφού γνωρίζουν πολύ καλά οι απερχόμενοι ότι για να έχει αντίκρισμα μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία οριοθέτησης με τις γείτονες χώρες και συγκεκριμένα την Τουρκία.

Το επιτελείο Λιλλήκα θέτει θέμα σύγκλισης Εθνικού Συμβουλίου.

Από την άλλη πλευρά, στην καθολική αυτή επίθεση απάντησε το επιτελείο Νίκου Αναστασιάδη, ενώ το ΕΛΑΜ ανέφερε ότι «το ελάχιστο που έπρεπε να πράξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν να απολογηθεί και να αποσύρει τις απαράδεκτες και επικίνδυνες δηλώσεις για τα ζητήματα της ΑΟΖ. Τα όσα ακολούθησαν στην προσπάθεια να δικαιολογηθεί, αντί να απολογηθεί, δεν μας ικανοποιούν. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο καταδικάζει για πολλοστή φορά τις δηλώσεις Αναστασιάδη, αλλά και γενικότερα τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα