«Συνεχίζονται οι συζητήσεις Μπενφίκα και Μήτρογλου»

Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με την Μπενφίκα σχετικά με την πιθανότητα της κανονικής απόκτησής του στο τέλος της σεζόν από τη Φούλαμ.

Ο Έλληνας επιθετικός ήταν αυτός που «καθάρισε» με δικό του τέρμα το ντέρμπι της Λισσαβώνας απέναντι στη Σπόρτινγκ και οδηγεί την Μπενφίκα στην κατάκτηση του τίτλου.

Με τα 18 γκολ που έχει σημειώσει από το ξεκίνημα της σεζόν, ο Μήτρογλου έχει κερδίσει με το... σπαθί του μία θέση στο αρχικό σχήμα

του Ρούι Βιτόρια και η Μπενφίκα θέλει οπωσδήποτε να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή από τη Φούλαμ.

Όπως είναι γνωστό, το ποσό που θα χρειαστεί να καταβάλουν οι «Αετοί» στους «Κότατζερς» αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ και η συγκεκριμένη οψιόν θα πρέπει να ενεργοποιηθεί μέσα στον Μάιο.

Όπως αναφέρει η Record, ήδη η πλευρά του Μήτρογλου βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπενφίκα πάνω στο συμβόλαιό του, αν τελικώς η κανονική απόκτησή του από τη Φούλαμ προχωρήσει.

Εικάζεται πως ο Μήτρογλου θα ήταν θετικός στο να παραμείνει στο «Ντα Λουζ» ακόμη κι αν η Μπενφίκα έριχνε τις τωρινές του απολαβές, κι αυτό γιατί ο Έλληνας φορ είναι ενθουσιασμένος στον σύλλογο της Λισσαβώνας.

Μέχρι στιγμής οι συζητήσεις μεταξύ Μπενφίκα και Μήτρογλου όσον αφορά τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του δεν έχουν αποφέρει καρπούς, ωστόσο οι επαφές συνεχίζονται με τους «Αετούς» να δείχνουν αποφασισμένοι να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον 27χρονο επιθετικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα