Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων: Αυξημένο το ενδιαφέρον

Ως ένδειξη του αυξημένου επενδυτικού ενδιαφέροντος για μεγάλα αναπτυξιακά έργα του ιδιωτικού τομέα στην Κύπρο, ερμηνεύει ο Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων τη θετική ανταπόκριση μεγάλου αριθμού πρέσβεων και άλλων εμπορικών ακολούθων και διπλωματών, στην πρόσκληση για παρουσία στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την 1η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου

στις 6.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία, θα τιμήσει με την παρουσία του και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Θα παραστούν υπουργοί, αρχηγοί ή εκπρόσωποι κομμάτων, βουλευτές, δήμαρχοι και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρηματικών και επαγγελματικών Συνδέσμων.

Κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ανδρέας Δημητριάδης, αναμένεται να αναδείξει, αφενός την τεράστια σημασία των μεγάλων αναπτυξιακών έργων στην προσπάθεια για επανεκκίνηση της οικονομίας και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και αφετέρου τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διατηρεί η Κύπρος και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να καταστεί ακόμη πιο ελκυστικός επενδυτικός προορισμός.

Ο Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων, μέλος του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, αντιπροσωπεύει 25 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο. Τα μέλη του προέρχονται από όλο το φάσμα της οικονομίας, εκπροσωπώντας, συνολικά, έργα αξίας πέραν των 8 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα