Ανόρθωση: Παζάρια για Γκονσάλβες

Χρόνο και χρήμα στην προσπάθεια απόκτησης του «Ίσμα» επιδιώκει να κερδίσει η διοίκηση της Ανόρθωσης.

Είναι η υπόθεση που επί του παρόντος επηρεάζεται περισσότερο από κάθε άλλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα από την κενή θέση τεχνικού διευθυντή. Η παραμονή ή μη του Ίσμαελ Γκονσάλβες στο δυναμικό της Ανόρθωσης αναμένεται να κριθεί το αμέσως προσεχές διάστημα και η διοίκηση της «Κυρίας», η οποία θα ήθελε στην προκειμένη περίπτωση να έχει και τη γνώμη του υπό αναζήτηση διαδόχου του Τεντ φαν Λέουβεν, αποπειράται να τροποποιήσει ως ένα βαθμό τα υφιστάμενα δεδομένα που αφορούν τη Ρίο

Άβε, στην οποία ανήκει ο 24χρονος επιθετικός.

Τα δεδομένα αυτά είναι δύο: η αποζημίωση των 200.000€ και η καταβολή της ως το τέλος Μαΐου. Οι ιθύνοντες της Ανόρθωσης επιθυμούν (αρκετά σημαντική) μείωση του ποσού με ταυτόχρονη παράταση του χρονικού ορίου πληρωμής του και προς τούτο ευρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τους ομολόγους τους στον πορτογαλικό σύλλογο.

Αν οι προσπάθειες ευοδωθούν, τότε το θέμα θα έχει αίσιο τέλος, αφού από πλευράς της «Κυρίας» είναι δεδομένη η επιθυμία προπονητή για παραμονή του ποδοσφαιριστή, ενώ και ο άσος από τη Γουινέα Μπισάου έχει λόγο να πιέσει τη Ρίο Άβε προς την ίδια κατεύθυνση, αφού έχει πίσω του ένα πολύ καλό πρώτο πεντάμηνο με το σύλλογο της Αμμοχώστου και φέρεται να έχει φτάσει ήδη σε συμφωνία μαζί του για τριετές συμβόλαιο.

Αν οι Πορτογάλοι εμμείνουν στην αποζημίωση των 200.000 ευρώ και στην άμεση καταβολή της, τότε στην Ανόρθωση θα πρέπει να αποφασίσουν, αν θα αποσυρθούν ή αν -χωρίς ακόμη να έχει προσληφθεί και γνωμοδοτήσει ο τεχνικός διευθυντής- θα κρατήσουν τον Γκονσάλβες με ό,τι αυτό θα συνεπάγεται για το μετεγγραφικό μπάτζετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα