Συνάντηση Δημητριάδη με κοινότητες Αγρού, Άλωνα και Κλήρου

Θέματα που απασχολούν τις κοινότητες σε Αγρό, Άλωνα και Κλήρου τέθηκαν την Πέμπτη ενώπιον του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Μάριου Δημητριάδη, ο οποίος διαβεβαίωσε τους κοινοτάρχες ότι θα μελετήσει με ιδιαίτερη προσοχή τα αιτήματα που υποβλήθηκαν.


Ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών αναφέρει ότι «κατά τις συσκέψεις, οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο των συνεχών επαφών του κ. Υπουργού με τους κοινοτάρχες των περιοχών, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τις κοινότητες και αντηλλάγησαν απόψεις για τους τρόπους επίλυσής τους».

Προσθέτει

ότι «ο κ. Δημητριάδης διαβεβαίωσε τους κοινοτάρχες ότι θα μελετήσει με ιδιαίτερη προσοχή τα αιτήματα που υποβλήθηκαν και έδωσε οδηγίες όπως γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για εξέταση και, όπου είναι εφικτό, άμεση διευθέτησή τους».

Οι συσκέψεις πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή και των κοινοταρχών των ευρύτερων περιοχών : Άγιος Θεόδωρος Αγρού, Άγιος Ιωάννης Αγρού, Αγρίδια, Αμίαντος, Κάτω Μύλος, Κυπερούντα, Πελένδρι, Ποταμίτισσα, Χανδριά, Αληθινού, Ασκάς, Λαγουδερά, Λειβάδια, Παλαιχώρι Μόρφου, Παλαιχώρι Ορεινής, Πλατανιστάσα, Πολύστυπου, Σαράντι, Φτερικούδι, Άγιος Επιφάνειος, Άγιος Ιωάννης Μαλούντας, Αγροκηπιά, Απλίκι, Αρεδιού, Γούρρι, Καλό Χωριό Φαρμακά, Καμπί (Φ), Μαλούντα, Μιτσερό, Φαρμακάς, Φικάρδου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα