Ο "υπουργός υγείας" διαψεύδει περί παρένθετης μητέρας

Διαψεύδει δημοσιεύματα στα σημερινά τ/κ ΜΜΕ σχετικά με απόφαση των κατεχομένων να απαγορευτεί η απόκτηση παιδιού διά της οδού της «παρένθετης μητέρας» ο «υπουργός» υγείας των κατεχομένων Φαίζ Σουτσιούογλου.

Σε δηλώσεις του στην ηλεκτρονική «Κίπρις», ο κ. Σουτσιούογλου είπε ότι κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία και κατά τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο Υπουργό Υγείας Αχμέτ Ντεμίρτσαν, δεν αποφασίστηκε η απαγόρευση της απόκτησης παιδιού μέσω

«παρένθετης μητέρας» και ότι απλά ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκε.

Ο κ. Σουτσιούογλου είπε ότι επί του θέματος, ούτε υπήρξαν υπογραφές ούτε ετοιμάστηκε έγγραφο, απλά στα πλαίσια της συζήτησης είπαμε ότι πρέπει να γίνουν κάποιες «νομικές» αλλαγές στην ισχύουσα «νομοθεσία».

Ανάφερε, ακόμα, ότι θα γίνουν αλλαγές, αλλά δεν τίθεται θέμα απαγόρευσης, προσθέτοντας ότι, ενώ στην Τουρκία η απόκτηση παιδιού μέσω της οδού αυτής απαγορεύεται, εντούτοις στις ΗΠΑ, Ινδία, Γεωργία, Ταϊλάνδη και κατεχόμενα, ισχύει.

Σημερινά δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο αναφέρουν ότι κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία ο κ. Σουτσιούογλου είχε συνάντηση με τον Τούρκο Υπουργό Υγείας, κατά την οποία συζητήθηκε και το θέμα της «παρένθετης μητέρας» και αποφασίστηκε όπως και τα κατεχόμενα, όπως και στην Τουρκία, εφαρμοστεί ο «νόμος» για απαγόρευση της απόκτησης παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα