Συναγερμός στο Λευκό Οίκο για ύποπτο πακέτο

Η Μυστική Υπηρεσία (Secret Service) των ΗΠΑ, η οποία είναι αρμόδια για την προστασία του Aμερικανού προέδρου, γνωστοποίησε πριν από λίγο ότι εξετάζεται ένα ύποπτο πακέτο στον προαύλιο χώρο του Λευκού Οίκου.

Το NBC News, μεταδίδει ότι ο νότιος προαύλιος χώρος του κτιρίου της αμερικανικής προεδρίας έχει «αποκλειστεί» εξαιτίας του πακέτου.

Οι ξεναγήσεις επισκεπτών στον Λευκό Οίκο διακόπηκαν νωρίτερα και η Μυστική Υπηρεσία (Secret Service),
έστησε μια «περίμετρο ασφαλείας» λίγη ώρα αφού ένας άνδρας που κρατούσε ένα ύποπτο πακέτο πλησίασε ένα στέλεχος της Υπηρεσίας κοντά στο κτίριο, όπως δήλωσε μια εκπρόσωπός της.

Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, συνελήφθη και πυροτεχνουργοί έσπευσαν στο σημείο, διευκρίνισε η εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας Κάθι Μιλχόουν, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου της αμερικανικής προεδρίας.

Το πακέτο αυτό εξετάζεται, συμπλήρωσε. «Χωρίσαμε το πρόσωπο και το πακέτο. Ο άνδρας βρίσκεται τώρα υπό κράτηση της Μυστικής Υπηρεσίας», είπε η Μιλχόουν. «Στήσαμε μια περίμετρο ασφαλείας, οι εργαζόμενοι των μέσων ενημέρωσης μετακινήθηκαν εδώ και οι ξεναγήσεις στην Ανατολική Πτέρυγα διακόπηκαν. Όλες οι άλλες δραστηριότητες στον Λευκό Οίκο συνεχίζονται κανονικά».

White House is on lockdown after suspicious package found on north side of grounds; Secret Service is investigating https://t.co/HSWF76p1oC pic.twitter.com/uolAmGnY8e

CBS News (@CBSNews) March 28, 2017

Secret Service investigating suspicious package near White House grounds https://t.co/qHYOkKG2UN pic.twitter.com/ouJibQ67wR

Fox News (@FoxNews) March 28, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα