Συμφώνησαν Μάρκο, Καλό και Σταύρου (video)

H διοίκηση της ΑΕΛ μέσω του AEL TV έκανε αναφορά στο ντέρμπι με τον Απόλλων. Στο video των δέκα λεπτών φιλοξενήθηκαν οι ποδοσφαιριστές Ταγκμπατζουμί, Καλό και Σταύρου οι οποίοι ζήτησαν από τον κόσμο της ΑΕΛ να παραμείνει κοντά στην ομάδα και πως κάτι καλό άρχισε να κτίζεται στους γαλαζοκίτρινους.

Οι δηλώσεις:

Μάρκο Ταγκμπατζούμι:«Παίξαμε αρκετά καλά…αλλά

δυστυχώς δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με τα γκολ που πέτυχα και κάνω μια νέα αρχή. Ο κόσμος να συνεχίσει να μας πιστεύει και ελπίζω ότι θα κατακτήσουμε το κύπελλο. Αν αγωνιστούμε όπως στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και κόντρα στον ΑΠΟΕΛ..θα κερδίσουμε και αυτό είναι σίγουρο»

Καρλίτος (επιθετικός):«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Όπως πάντα πολεμάμε μέχρι τέλους. Σκοράραμε αλλά στα τελευταία λεπτά χάσαμε τη νίκη. Είναι δύσκολο αυτό αλλά θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Ο προπονητής μου δίνει την ευκαιρία και εγώ δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Μας δίνουν δύναμη. Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη»

Αντρέας Σταύρου:«Χάσαμε δυο βαθμούς. Όταν κερδίζεις με δυο γκολ και δεν μπορείς να κερδίσεις τότε χάνεις δυο βαθμούς. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μας έκανε καλό η διακοπή και πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα βρούμε το δρόμο. Για μένα είναι δουλειά μου το γκολ. Τώρα έχουμε ΑΠΟΕΛ και στόχος είναι η νίκη»

Keywords
Τυχαία Θέματα