Στην κηδεία του Κρις Λαζαρή θα παραστεί ο Πρόεδρος

Τα συλληπητήρια του για το θάνατο του Κρις Λαζαρή, εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, και επισημαίνει ότι θα παραστεί εκ μέρους όλων των Κυπρίων στην κηδεία του εις ένδειξη εκτίμησης για την προσφορά του στον τόπο.

"Είναι με μεγάλη θλίψη

που πληροφορήθηκα την απώλεια του εκλεκτού μου φίλου και διακεκριμένου συμπατριώτη μας Κρις Λαζαρή.

Μετανάστευσε στην Αγγλία σε δύσκολα χρόνια και κατάφερε με το δημιουργικό του πνεύμα, την εργατικότητα και αναδεικνύοντας το επιχειρηματικό του δαιμόνιο να γίνει ένας από τους πλέον διακεκριμένους επιχειρηματίες στο χώρο της ένδυσης και στη συνέχεια των επενδύσεων σε ακίνητα.

Υπήρξε δραστήριο μέλος της κυπριακής παροικίας του Λονδίνου, υπηρετώντας την πατρίδα του με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία.

Υπήρξε σε όλη του τη ζωή ένας ευαίσθητος δέκτης των αιτημάτων της πατρίδας και πάντα με παρρησία υπηρετούσε με τον τρόπο του τον τόπο μας.

Το φιλανθρωπικό του έργο και η στήριξη του προς τους αναξιοπαθούντες ήταν ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον χαρακτήρα του. Είχε έντονη προσφορά σε κοινωφελή έργα, την οποία όμως φρόντιζε να διατηρεί με σεμνότητα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ως ένδειξη ελάχιστης τιμής στον ίδιο και στο έργο του, θα παραστώ στην κηδεία του, μεταφέροντας την εκτίμηση όχι μόνο τη δική μου, αλλά και όλων των Κυπρίων για την προσφορά του στον τόπο μας και τους συνανθρώπους μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα