Συγκλονιστικό video από την διάσωση της 63χρονης τουρίστριας

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια βρετανίδας τουρίστριας, της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη.

Η 64χρονη τουρίστρια εντοπίστηκε γύρω στις 2μ.μ. σήμερα, σε γκρεμό βάθους εφτά μέτρων, στην περιοχή μεταξύ των χωριών Ομόδους και Ποταμιού, στην επαρχία Λεμεσού. Λόγω του δύσβατου της περιοχής, για την ανάσυρσή της στήθηκε επιχείρηση από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Γύρω στις 3.30μ.μ., η 64χρονη ανασύρθηκε από τον γκρεμό και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για να τύχει ιατρικής περίθαλψης.

Την εξαφάνισή της, είχε καταγγείλει στον

Αστυνομικό Σταθμό Πλατρών, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης ο 68χρονος σύζυγός της. Όπως ανέφερε, τα ίχνη της συζύγου του, χάθηκαν γύρω στις 10π.μ., ενώ ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τους, ξεναγούνταν στο χωριό Όμοδος. Σύμφωνα με τον 68χρονο, η σύζυγός του, αρνήθηκε να τους ακολουθήσει και παρέμεινε σε παρακείμενο πάρκο.

Αμέσως μετά την καταγγελία της εξαφάνισής της, στήθηκε επιχείρηση ανεύρεσής της, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι, οπότε και ανευρέθηκε η 64χρονη.

Στην επιχείρηση της Αστυνομίας, συμμετείχαν επίσης η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη του Ταμείου Θήρας και εθελοντικές ομάδες της Πολιτικής Άμυνας, εφέδρων καταδρομέων και μοτοσικλετιστών, μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Ομόδους, πολίτες και μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας.

Δείτε στο βίντεο, που τραβήχτηκε από κάτοικο της περιοχής, τις προσπάθειες των μελών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για ανάσυρση της τουρίστριας από τον γκρεμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα